Nu vil Ninna Thomsen gå hele vejen: Ansatte skal lave tvungen motion i arbejdstiden
21/02/2017
Politik - Det handler om arbejdsmiljø. Hvis du er på en byggeplads, så skal du have en hjelm på, så du ikke får en mursten i hovedet, siger Ninna Thomsen om tvungen motion i arbejdstiden. Andre store kommuner afviser ideen.
Frank Jensens udfordrer anmelder ledelsesbog: Måske er NPL afløseren for New Public Management
21/02/2017
Ledelse Ny bog leverer bud på afløseren for NPM. Overborgmesterkandidat Cecilia Lonning-Skovgaard anmelder "New Public Leadership - fra strategi til effekt."
Velfærdssystemetes dilemma: Danskere privatforsikrer deres helbred som aldrig før
21/02/2017
Velfærd Danskere med sundhedsforsikring søger et supplement til det offentlige sundhedsvæsen, siger professor. Private sundhedsforsikringer får danskere med skader og sygdom hurtigere tilbage på job, mener Danica Pension.
Zornig advarer inden kommunalvalg: Brug erfaringer og undgå Trump-bølge
21/02/2017
Politik Lisbeth Zornig Andersen ser en risiko for et kommunalvalg, som deler Danmark endnu skarpere op i en veluddannet elite og en frygtsom underklasse, der bekriger hinanden, hvis ikke politikerne tager borgernes bekymringer alvorlig. Erfaringerne fra demokratikampagnen Stemmer på Kanten kan måske gøre en forskel, påpeger hun.
Godt 9 mio kr på vej fra staten til 1486 forsørgere efter systemkoks hos KMD
20/02/2017
Politik Staten vil efterbetale i alt 8,9 millioner kroner, efter at ledige ved en fejl røg ud af jobpræmieforsøg.
Måltidet som en stjernestund
20/02/2017
Velfærd En festlig menu i Hedensted Kommune skabte et afbræk i hverdagen og var samtidig starten på et projekt, der skal skærpe appetitten hos de ældre.

Pressemedelser

Seneste blogindlæg

Cases

Navnenoter