Kvinder vil tabe hvis offentlig løn fremover forhandles lokalt
27/03/2018
Ledelse 25 procent af lønnen skal forhandles lokalt i 2025, mener innovationsminister Sophie Løhde. Men mænd ansat i det offentlige får langt højere lokale løntillæg end deres kvindelige kolleger.
Psykolog i beskæftigelsessystemet: Vi overser de psykiske problemer
26/03/2018
Velfærd En stor del af de mennesker, der lever på kanten af arbejdsmarkedet - især de aktivitetsparate - kæmper med komplekse psykiske og sociale vanskeligheder. Derfor må vi i beskæftigelsesindsatsen blive bedre til at genkende og forstå psykiske lidelser - så fx skizofreni ikke i årevis forbliver en uopdaget barriere.
OK18: Regioner vil rykke rundt på sygeplejersker
26/03/2018
Ledelse Regionsrådsformand Anders Kühnau frygter, at det går ud over patienterne, hvis ikke man kan flytte de specialiserede sygeplejersker rundt i regionen. Hos sygeplejerskerne vækker dette store bekymringer over patientsikkerheden.
Flere kommuner vil øremærke lockout-besparelser
26/03/2018
Velfærd Flere kommuner har givet håndslag på at sende eventuelle lockout-besparelser retur til de områder, pengene var tiltænkt.
Rikke Hvilshøj, Dansk IT: Skab transparens om offentlig databrug – så vil danskerne vise tillid
26/03/2018
Velfærd Debatten om brug af offentlige data er blusset op sammen med lovforslaget om samkørsel af registre for fx at kunne identificere udsatte børn tidligt. Data-etik på politikernes dagsordenen, siger direktør for Dansk IT og tidl. minister, Rikke Hvilshøj
Minister: Udenlandsk arbejdskraft kan blive dansk mangelvare
25/03/2018
Politik Der mangler opbakning i Folketinget til reformer, der kan øge arbejdsudbuddet, mener minister.

Pressemedelser

Seneste blogindlæg

Cases

Navnenoter