Forskere undersøgte motivation og ledelse: Fælles værdier er centrale
01/11/2017
Ledelse Forskningsprojekt om motivation og ledelse er udkommet i bogform. Forfatterne skriver her om de centrale opdagelser i det flerårige projekt, der involverede over 500 offentlige og private ledere.
Jobcenter gik i dialog med borgerne: Nu er der mere fokus på særlige behov
31/10/2017
Ledelse I Gladsaxe Kommune blev borgerne inviteret til at fortælle om deres oplevelser med systemet. Det gav aha-oplevelser, som førte til forandringer, skriver kommunen i denne artikel.
Pædagog-formand åbner krig mellem dagtilbud i velfærdsstaten
31/10/2017
Velfærd Med en bemærkning om, at det er en god udvikling, når forældre fravælger dagplejen til fordel for vuggestuer, har BUPLs formand åbnet en krig mellem velfærdsstatens forskellige dagtilbud til børnefamilierne.
Der er altid nogen, der er udenfor
31/10/2017
Ledelse ”Hvem er inde – og ude?” er et af tidens vigtigste spørgsmål at stille, fordi det er en umulig mission at få alle med. Så hvordan håndterer vi den udfordring, at der altid vil være nogen, der er udenfor? Svaret er: Vi faciliterer fællesskaber.
Ny undersøgelse: EU-skepsis har flyttet sig fra venstrefløjen til yderste højrefløj
31/10/2017
Politik De mest højreorienterede danskere bliver stadig mere skeptiske over for EU, mens danskerne samlet set bliver mindre EU-skeptiske, viser ny, omfattende undersøgelse.
EU's milliardinvesteringer flyder uden om Danmark
31/10/2017
- Den vigtigste årsag er nok niveauet af information omkring investeringsplanen i de enkelte medlemslande, siger næstformand for EU-Kommissionen, ifølge Finans.
Ny undersøgelse: Mangel på arbejdskraft presser syddanske virksomheder
31/10/2017
Infrastruktur Murerfirma mangler fem murere. 84 procent af de adspurgte direktører i en ny undersøgelse oplever mangel på arbejdskraft. Se regionens pointer fra undersøgelsen her.
Trumps kampagnechef anklaget i Ruslands-undersøgelse
30/10/2017
Politik Den særlige efterforskning af samarbejde med Donalds Trumps kampagne og Rusland har nu ført til anklager.

Pressemedelser

Seneste blogindlæg

Cases

Navnenoter