40 mod en i regionen: Han stemte nej til Holst-anmeldelse

Politiet skal ikke ulejliges med sagerne om Carl Holst (V) og den daværende direktion. Det er spild af tid. Sådan lyder det fra det tidligere Dansk Folkeparti-medlem Holger Gorm Petersen, der nu sidder i regionsrådet for Vejle Folkeparti. Det fortæller DR Fyn.

Han var den eneste regionsrådspolitiker i Region Syddanmark, der stemte nej til at politianmelde Carl Holst.

- Der er sket noget ulovligt, men vi ved ikke hvor meget. Det kan Statsforvaltningen heller ikke redegøre for i deres undersøgelse, og derfor synes jeg ikke, det er rimeligt at sende politiet efter Carl Holst, siger han til DR Fyn.


- Det er spild af tid, og politiet kan ikke komme frem til mere, end vi allerede kan se. Jeg tror mere, det her handler om hævn, siger han til DR Fyn.

Holger Gorm Petersens beslutning medførte massiv kritik fra begge sider i regionsrådssalen.

- Jeg er dybt chokeret over, at du ikke tager dit hverv mere alvorligt. Det er mig en gåde, hvordan du kan mene, at politiet ikke skal undersøge det, som Statsforvaltningen kalder ulovligheder, lød det blandt andet fra Ida Damborg (SF).

Den kritik tager medlemmet fra Vejle Folkeparti dog ikke så tungt.

- Det bekræfter mig bare i, at jeg ikke er som alle de andre. Det er jeg glad for, for de andre politikere er der nok af, siger han til DR Fyn.

 

 

 

Emneord: Carl Holst, Politianmeldelse, Holger Gorm Petersen, Dansk Folkeparti, Region Syddanmark
Gæster på DenOffentlige.dk Redaktionen på DenOffentlige udvælger og prioriterer hver dag indholdet på DenOffentliges forside og temasider. Historier, der ikke har en aktiv bruger som afsender, men som stilles til rådghed...
Aktivitet: Artikler: 1374 | Events: 6 | Kompetenceområder: 8

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Bring en kommentar

KODEKS FOR KOMMENTARER
På DenOffentlige.dk opfordres læserne til at deltage i debatten og kommentere indholdet. Redaktionen har tillid til at debattører udviser god opførsel og ordentlig tale. 
 
I ønsket om en konstruktiv debat forbeholder redaktøren sig ret til at slette en kommentar uden varsel, hvis den:

* Alene kritiserer

* Er skrevet i grimt eller nedladende sprog

* Kommer med åbenlyst absurde angreb eller påstande

* Indeholder injurierende indhold

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

Nyhedsbrevet fra DenOffentlige