DF'er opgiver dobbelt-mandat efter stress

Vælgerne er ikke tjent med en politiker, der arbejder på lavt blus, lyder det fra folketingsmedlem og viceborgmester i Herning, Dennis Flydtkjær (DF). Han dropper byrådsarbejdet efter valget.

Når herningenserne til efteråret skal sammensætte deres byråd, vil den nuværende viceborgmester ikke være at finde på stemmesedlen.
 
DF'eren Dennis Flydtkjær, der også sidder i Folketinget, genopstiller ikke, fortæller han til Jyllands-Posten:

- Det hele bunder i, at jeg har været syg med stress. Hvis jeg fortsætter, som jeg altid har gjort, ender jeg med en ny sygemelding, og det vil jeg ikke. Både for mig selv og min familie, siger han til avisen.

- Og de, der har stemt på mig, er heller ikke tjent med, at de har en politiker, som er sygemeldt eller arbejder på lavt blus for evigt. Så jeg har været nødt til at skære noget væk, og det blev så byrådet.
 
Dennis Flydtkjær kom i vælten under diskussionen om placeringen af den nye politiskole i det vestlige Danmark.
 
Viceborgmesteren høstede en del kritik for politiskolens endelige placering i Vejle - også selv om han i forløbet op til gik imod partilinjen og argumenterede for at få politiskolen til Herning.
 
DF'eren understreger, at han ikke trækker sig af frygt for at miste sit mandat. Men han erkender, at han muligvis havde stået til lidt af en vælgerlussing. 
/ritzau/
Emneord: Byrådspolitikere, Byrådsarbejde, Lokalpolitikernes arbejdsvilkår, Folketingsmedlemmer, Dansk Folkeparti, Dobbeltmandater, Dennis Flydtkjær, 080317
Ritzau på DenOffentlige.dk Redaktionen på DenOffentlige har valgt Ritzau som primær leverandør af uafhængigt redaktionelt indhold....
Aktivitet: Artikler: 6188

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Bring en kommentar

KODEKS FOR KOMMENTARER
På DenOffentlige.dk opfordres læserne til at deltage i debatten og kommentere indholdet. Redaktionen har tillid til at debattører udviser god opførsel og ordentlig tale. 
 
I ønsket om en konstruktiv debat forbeholder redaktøren sig ret til at slette en kommentar uden varsel, hvis den:

* Alene kritiserer

* Er skrevet i grimt eller nedladende sprog

* Kommer med åbenlyst absurde angreb eller påstande

* Indeholder injurierende indhold

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

Nyhedsbrevet fra DenOffentlige