Djøf har fundet Mogens Krings afløser

Djøf får ny adm. direktør 1. maj 2017, når Mogens Kring Rasmussen går på pension.

Djøf har ansat Tomas Therkildsen til ny administrerende for Djøf, når den nuværende administrerende direktør, Mogens Kring Rasmussen, går på pension 1. maj 2017.

Tomas Therkildsen kommer fra en stilling som kommunaldirektør i Næstved Kommune. Han har mere end 18 års erfaring fra ledende stillinger i det offentlige og har også et godt netværk inden for den private sektor. Tomas har desuden stor erfaring med, hvordan digitalisering kan udvikle virksomheder og organisationer, og han er medlem af bestyrelsen for Digitaliseringsforeningen D11 på Sjælland.


Gennem hele sin karriere har Tomas bevist, at han har fokus på fremtidens krav til servicering af borgerne. Han er kendt for sin skarpe hjerne kombineret med et lederskab forankret i værdibaseret ledelse.

- Vi er yderst tilfredse med, at Tomas Therkildsen har sagt ja til fremadrettet at stå i spidsen for Djøf. Som en af få faglige organisationer vokser Djøf og har nu over 90.000 medlemmer. Vi har en meget ambitiøs strategi, hvor vi hele tiden bestræber os på at have relevante services til vores medlemmer, så vi kan understøtte dem bedst muligt i deres arbejdsliv. Jeg er overbevidst om, at Tomas med sine erfaringer netop i forhold til borgere vil kunne omsætte denne erfaring til gavn for vores medlemmer. Ikke mindst er Tomas' erfaringer med digitalisering vigtige for Djøf og fremtidens arbejdsmarked. Tomas har også stor fokus på og erfaring med samarbejdet mellem den private og offentlige sektor, siger Djøfs formand, Lisa Herold Ferbing.

- Djøf er en væsentlig aktør på det danske arbejdsmarked og har et stort potentiale for at tiltrække endnu flere medlemmer. Det bliver spændende at arbejde med både private og offentlige medlemmer, idet de to sektorer er hinandens forudsætninger. Jeg glæder mig meget til i samarbejde med de kompetente medarbejdere i Djøf at realisere det store potentiale. De services, Djøf allerede har til medlemmerne, udgør et solidt fundament at bygge videre på, så Djøf kan fortsætte den positive udvikling og blive et endnu mere attraktivt fælleskab for medlemmerne, siger Tomas Therkildsen.

Om Tomas Therkildsen

46 år, uddannet Cand.scient.soc., Roskilde Universitet, 1997.

2013 - Kommunaldirektør, Næstved Kommune

2010 - 2013: Kommunaldirektør, Vordingborg Kommune

2008 - 2010: Økonomidirektør, Slagelse Kommune

2001 - 2008: KLs Konsulentvirksomhed. Centerchef fra 2006

Bestyrelsesposter:

2016 - : Bestyrelsesmedlem, D11 Digitaliseringsforeningen

2014 - 2016: Hovedbestyrelsesmedlem, Kommunaldirektørforeningen

Emneord: DJØF, Mogens Kring Rasmussen, Tomas Therkildsen, Kommunaldirektører, Næstved Kommune, 040117
Gæster på DenOffentlige.dk Redaktionen på DenOffentlige udvælger og prioriterer hver dag indholdet på DenOffentliges forside og temasider. Historier, der ikke har en aktiv bruger som afsender, men som stilles til rådghed...
Aktivitet: Artikler: 1504 | Events: 6 | Kompetenceområder: 8

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

 • Overblik
 • Videndeling
 • Nyheder
 • Inspiration
 • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

Bring en kommentar

KODEKS FOR KOMMENTARER
På DenOffentlige.dk opfordres læserne til at deltage i debatten og kommentere indholdet. Redaktionen har tillid til at debattører udviser god opførsel og ordentlig tale. 
 
I ønsket om en konstruktiv debat forbeholder redaktøren sig ret til at slette en kommentar uden varsel, hvis den:

* Alene kritiserer

* Er skrevet i grimt eller nedladende sprog

* Kommer med åbenlyst absurde angreb eller påstande

* Indeholder injurierende indhold

5 seneste job

TILMELD NYHEDSBREV

Få også tema-nyhedsbrevene:

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 20.03.17 Politik
  Kære minister: Lad succesen fortsætte

  Landdistrikternes Fællesråd, Håndværksrådet og Djøf har skrevet til erhvervsministeren og bedt ham finde flere penge til landdistriktsvækstpilot-ordningen.

 • 03.11.15 Ledelse
  Gode idéer skal geninnoveres

  En god idé er på vej til at sprede sig i Næstved kommune. Men den ændrer sig på rejsens gang.

 • 28.10.15 Velfærd
  25 kommuner i partnerskab om tidligere forebyggende indsats for udsatte børn og unge

  Et nyt partnerskabsnetværk under Socialstyrelsen skal arbejde med at udvikle en tidligere forebyggende og mere effektiv indsats for udsatte børn og unge.

 • 21.09.15 Ledelse
  Djøf: Et sundt embedsværk – der kan blive bedre

  - Vi står foran en vigtig diskussion om samspillet mellem medierne, politikerne og embedsværket. For det er ingen hemmelighed, at det moderne 24/7 mediebillede allerede i dag påvirker politikernes hverdag drastisk og dermed også embedsmændenes, siger Lisa Herold Ferbing om Bo Smith Udvalgets rapport.

 • 13.08.14 Infrastruktur
  Vil samle hele Sjælland om international branding - og udfordre Europas metropoler

  Over 100 politikere og kommunaldirektører mødes til borgmestertopmøde om et nyt branding- og vækstinitiativ, der skal skabe vækst og job i det østlige Danmark. Fælles brand for de 46 kommuner og to regioner på Sjælland. Fælles besøgstjeneste for udenlandske delegationer. Og fælles investorportal, hvor udenlandske investorer fx kan finde attraktive byggegrunde. Det er bare nogle af de tiltag, som borgmestre, regionsrådsformænd, erhvervsudvalgsformænd og kommunaldirektører skal diskutere på borgmestertopmøde i morgen den 14. august i Roskilde.