Efter dansk JA: Danske patentbureauer med i front

Med et JA til reformen er de danske patentbureauer og advokater med fra starten, når rammerne for den fælles patentdomstol skal lægges fast.

Danskernes JA til den fælles patentdomstol er godt nyt for de danske patentbureauer, der arbejder med at oprette, håndhæve og forsvare patenter i Europa.

- Med et JA til reformen er de danske patentbureauer og advokater med fra starten, når rammerne for den fælles patentdomstol skal lægges fast. De får de samme muligheder som deres europæiske kollegaer. Det betyder, at danske patentagenter vil være attraktive på lige fod med deres europæiske kollegaer overfor både danske og udenlandske virksomheder, som søger det fælleseuropæiske patent, siger branchedirektør Henriette Søltoft, DI Videnrådgiverne.
 
Den danske tilslutning til patentdomstolen betyder, at patentbureauer og advokater kan spille en aktiv rolle, når europæiske virksomheder skal have hjælp til patenter.
 
- De danske patentagenter og advokater får adgang til patentdomstolen på lige fod med deres europæiske kollegaer og vil derfor kunne holde sig skarpe og konkurrencedygtige. Branchen skal udvikle sin ekspertise og serviceydelser i takt med virksomhedernes behov. Derfor derfor er det afgørende, at vi er med. Så det er en stor glæde, at vi tiltræde den fælles patentdomstol fra starten. Jeg venter, at det giver en stor konkurrencemæssig fordel både for det brede danske erhvervsliv og for branchen som helhed, siger branchedirektør Henriette Søltoft, DI Videnrådgiverne.

 

5 seneste job

TILMELD NYHEDSBREV

Modtag også nyhedsbrev fra:

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også