Halsnæs henter ny direktør i styrelse

Ny direktør i Halsnæs kommer fra en stilling som vicedirektør i Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen, og tager over i direktionen efter Kim Jørgensen, som stoppede ved udgangen af december.

Martin Barnkob Lindgreen har en baggrund som cand.scient.pol., og har i en længere årrække arbejdet i det statslige, herunder også som koncernøkonomichef i Klima-, Energi- og Bygningsministeriet og tidligere som kontorchef i Miljøministeriets departement. 
 
Den nye direktør har derfor i mange år beskæftiget sig med miljø, natur, klima, energi, transport, byggeri, boliger og arkitektur i statsligt regi - ofte i tæt samarbejde med organisationer, erhvervsliv og kommuner. Erfaringer, han i høj grad vil kunne trække på i sit nye job.

Ledelsesaviserne

Ledelsesavisen nr. 9  fra konference med 200 ledere og forskere.

Ledelsesavisen nr. 8 om tillid, kærlighed og nye paradigmer

Ledelsesavisen nr.7  om Sammenhængsreform og Ledelseskommission

Ledelsesavisen nr.6 om partiernes ønsker til ny styring

Ledelsesavisen nr.5 udkom i november 2016.

Ledelsesavisen nr.4 om strategier og styring 

Ledelsesavisen nr.3 om  Sverige, kloge ledere og eksperimenter

Nummer 2 - om retningslinier og en opsang til fagprofessionelle

Online-udgaven finder du lige her - den opdateres løbende.

"Vi fik overvældende mange velkvalificerede ansøgere til stillingen som direktør, så vi har været igennem et stærkt ansøgerfelt. Vi har valgt at ansætte Martin Lindgreen, fordi vi vurderer, at han på baggrund af sin erfaring, viden og såvel faglige som personlige kompetencer er den, der vil passe bedst ind i direktionen i Halsnæs Kommune. Derfor glæder vi os meget til at begynde arbejdet sammen med Martin," siger kommunaldirektør Anders Mørk Hansen. 

Martin Barnkob Lindgreen ser frem til at begynde i sit nye job.
 
"Jeg er beæret over, at byrådet har peget på mig som ny direktør i Halsnæs. Jeg vil gøre mit bedste for at føre politikernes visioner ud i livet. Med sin naturskønne beliggenhed, spændende historie og alsidige kulturliv er Halsnæs helt unik. Halsnæs er en sammensat kommune med bycentre og landområder, som hver især rummer sine muligheder og udfordringer. Men jeg er ikke i tvivl om, at Halsnæs har potentialet til at blive en af Nordsjællands absolut mest attraktive kommuner at bo i, drive virksomhed i og besøge som turist. Jeg håber, at jeg kan bidrage til at skabe udvikling og løsninger på tværs af forvaltningens fagområder i tæt og tillidsfuldt samarbejde med kommunens politikere, borgere, foreninger og virksomheder. I første omgang glæder jeg mig til at trække i arbejdstøjet, mødes med medarbejderne og lære kommunen rigtig godt at kende," siger den nyansatte direktør. 
 
Martin Barnkob Lindgreen bor i Holte med sin hustru og to børn. Han tiltræder i Halsnæs Kommune den 1. marts 2018. 
Emneord: Halsnæs Kommune, Martin Barnkob Lindgreen, Kommunaldirektører, 020218

Bring en kommentar

KODEKS FOR KOMMENTARER
På DenOffentlige.dk opfordres læserne til at deltage i debatten og kommentere indholdet. Redaktionen har tillid til at debattører udviser god opførsel og ordentlig tale. 
 
I ønsket om en konstruktiv debat forbeholder redaktøren sig ret til at slette en kommentar uden varsel, hvis den:

* Alene kritiserer

* Er skrevet i grimt eller nedladende sprog

* Kommer med åbenlyst absurde angreb eller påstande

* Indeholder injurierende indhold

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

Nyhedsbrevet fra DenOffentlige