Tina Juul Kommunikation

Tina Juul Kommunikation

Ingerslevsgade 110, 4. tv, 1705 København V

Telefon: 28765654 Website: www.juul-kommunikation.com E-mail:

Om Juul Kommunikation

Jeg er journalist, uddannet i 1992. Og har siden skrevet millioner af ord i alverdens fagblade, magasiner, ugeblade, hjemløseaviser og alle mulige andre steder.

Jeg er også redaktør. Siden 2012 af magasinet Offentlig Ledelse, som udkommer hver tredje måned.

Men også af enkeltstående publikationer, aviser og magasiner. (Du kan se et par eksempler her.)  

Og jeg er kommunikationsrådgiver. Pt. for Foreningen af Socialchefer i Danmark, som jeg er fast tilknyttet. Men jeg leverer også rådgivning om PR, presse og synlighed i løs vægt og fast omfang.

Endelig er jeg tovholder, projektleder, produktionstyringsansvarlig … kald det, hvad du vil. Det at holde styr på en proces fra ide til færdigt produkt er en af mine kerneydelser og -kompetencer. Det, som kræver overblik, planlægning og opfølgning.

Blogs

Artikler

 • Fremtidens ledere har kant, fremtidssans og skaber værdi frem for vækst
  20.12.17 Ledelse

  Fremtidsforsker Henrik Hovgaard er ikke i tvivl om, at fremtidens offentlig sektor og dermed også ledelse vil gå fra ’mere’ (for mindre) til ’bedre’. Det kræver ledere med kant og fremtidssans og matcher fint ledelseskommissionens fokus.

 • Ledelseskommissionen rammer indenfor skiven
  19.12.17 Ledelse

  Ledelseskommissionens anbefalinger får fokus på driftsledelse, og vil sætte retningen for offentlig ledelse mange år frem. Det vurderer Anders Fløjborg, Socialrådgivernes lederformand, fra sin plads i følgegruppen.

 • Lederes motivation under styringspres: "Jeg kan føle mig både skizofren og hyklerisk"
  13.10.17 Ledelse

  Mere end hver tredje offentlige leder oplever, at dokumentationskrav begrænser deres ledelse. Det viser en undersøgelse fra ledelseskommissionen, som professor Lotte Bøgh Andersen løftede sløret for på konference for nylig. Gymnasierektor nikkede genkendende.

 • Forandringer er blevet hverdag: Uden medarbejderne går det galt
  17.06.17 Ledelse

  Fleksible netværksorganisationer og decentrale teams er løsningen i en tid, hvor udviklingen går hurtigere end nogensinde. Beretning fra verdens største ledelseskonference.

 • Du undgår den, du ikke stoler på: Tillidskrisen står i vejen for modernisering
  15.06.17 Ledelse

  Uden tillid ingen løsninger, påpeger den canadiske ledelsesforsker Jonathan Darville. Han har ret, siger ledelseskonsulent fra HK og drømmer om at revitalisere tillidsreformen. Rapport fra verdens største konference om ledelse.

 • Forskere om god ledelse: Stimulerer kærlighedshormonet
  15.06.17 Ledelse

  Viden om, hvordan hjernen fungerer er at godt afsæt for at få teams til at arbejde godt sammen – og til at fremelske den motivation, vi altid har med os, fortalte flere forskere på en af verdens største konferencer om ledelse.

 • Leder til Sophie Løhde: Jeg vil ikke ensrettes
  03.05.17 Ledelse

  Poul Lindholm, afdelingsleder i Arbejdsmarked og Borgerservice i Lemvig Kommune, mener ikke, at velfærd kan 'copy-pastes, som Sophie Løhde lagde op til, da hun præsenterede sammenhængsreformen.

 • Mellemleder: Derfor skal du også lede opad
  01.05.17 Ledelse

  Som mellemleder skal du kunne lede 360 grader rundt. Det kræver en fin balance, mener ledelsesekspert Annette Klaussen Bengtsson.

 • Socialrådgiverne får direkte indflydelse på fremtidens offentlige sektor
  25.04.17 Ledelse

  Dansk Socialrådgiverforenings Ledersektion har fået en plads i følgegruppen til ledelseskommissionen. Formand Anders Fløjborg har tre mærkesager med i tasken og ser frem til at bidrage med sin viden og erfaring fra sine mange år som offentlig leder.

 • Interview med Klaus Majgaard: Oraklernes tid er forbi
  01.03.17 Ledelse

  Hvordan kan vi udvikle ledelsesmæssig handlekraft i velfærdsreformernes spændingsfelter? Det spørgsmål er drivkraften i Klaus Majgaards nye bog 'Handlekraft i velfærdsledelse', som udkommer i morgen. Heri følger han fire offentlige ledere i tre år.

 • Livsstilsekspert Niels Folmann: Alkoholområdet mangler en stærk stemme
  25.01.17 Velfærd

  Hvis vi seriøst mener, at flere danskere skal tage deres alkoholproblem alvorligt, skal området have en stærkere alliance mellem en offentlig myndighed og en interesseorganisation, som vi kender det fx fra kræft- og ældreområdet, mener Niels Folmann.

 • Alkohol forstærker uligheden i sundhed
  24.01.17 Velfærd

  Tyske Jürgen Rehm og danske Lars Møller er et stærkt makkerpar i international alkoholforskning. De mener, at data fra EU- og WHO skal bruges meget mere effektivt, hvis vi vil rette op på skævhederne. For vi bruger ikke den viden, vi har.

 • Hvad er god alkoholbehandling?
  24.01.17 Velfærd

  RESPEKT-kampagnen sætter fra i dag fokus på virksomhedernes opmærksomhed på alkoholproblemer hos de ansatte. Målet er at få flere til at gå i behandling. Hør, hvad den hollandske professor Gerard Schippers mener, at alkoholbehandling kan og skal.

Kontaktpersoner