Klummen

Klummen

E-mail:

Under denne profil samler vi klummer fra samfundskritiske og humoristiske debattører. 

Christian Christensen er helt almindelig borger, og så alligevel ikke, for han er også aktiv og engageret frivillig brandmand i Københavnsområdet. Christian skriver reflekterende kritiske klummer om samfundsdebatten, og gør det fra en position som betragter og beskuer, der jævnligt undrer sig over tonen, indholdet, udviklingen og emnerne i den offentlige debat. 

Om sig selv, skriver Christian: Jeg er født i 1965 - opvokset i Tønder. Uddannet befragter (shippingmand) og arbejder i dag for firmaet Ultrabulk (det tidligere ØK). Gift og har 3 sammenbragte børn - 2 af dem er egenavl. 2 drenge på 22 og 19 og en pige på 16. Jeg er på 15. år skaberen af "Christians Chrummer" i lokalavisen Rødovre Lokal Nyt, som er en satirisk klumme. Derudover har jeg også en fortid som glad amatør standup komiker - som jeg stadig dyrker efter husbehov. Jeg har brugt meget tid på skolebestyrelsesarbejde, skolepolitik og lokalpolitik generelt. Derudover er jeg frivillig brandmand i Hovedstadens Beredskab, hvor jeg lige er blevet valgt som observatør i Hovedstadens Beredskabs bestyrelse. En post jeg ser frem til at tiltræde. Mine mantra er: Opfør dig ordentligt- og - hvad skete der med sund fornuft

 

Blogs

  • Klumme: Dødsannonce for demokratiet
    01.12.17 Politik

    Skulle man skrive en dødsannonce over demokratiet, måtte den lyde sådan her: ”Efter længere tids sygdom, er demokratiet afgået ved døden. Elsket og savnet”

Kontaktpersoner