Lolland siger farvel til direktør

Byrådet har tidligere besluttet at reducere direktionen fra fire til tre direktører med virkning fra 2018. Den beslutning fremskyndes, så Lolland Kommunes direktion fremadrettet vil have tre medlemmer.

"Set i lyset af en kommende reduktion fra fire til tre direktører har direktør Hans Erik Lund Rasmussen og jeg indgået en aftale om, at Hans Erik Lund Rasmussen fratræder sin stilling på nuværende tidspunkt, idet der ikke ses at kunne tilbydes et tilfredsstillende jobindhold for Hans Erik Lund Rasmussen," forklarer kommunaldirektør Thomas Knudsen.

Hans Erik Lund Rasmussen har sidste arbejdsdag i dag.

Ledelsesavisen #3

Se alle artikler fra Ledelsesavisen #3 her.

Læs mere om Ledelsesavisen

Få Ledelsesavisen fremover. Gratis Abonnement her.

"Jeg vil her sige en stor tak til Hans Erik Lund Rasmussen for den periode, hvor han har bidraget til direktionens arbejde med drift og udvikling af Lolland Kommune."

Konsekvensen bliver en omfordeling af direktionens referenceforhold i fremtiden:

 • Sektorerne Børn og Unge, Dagtilbud, Skoler, Økonomi, HR, IT og Digitalisering samt Udvikling og Erhverv refererer til kommunaldirektør Thomas Knudsen.
 • Sektorerne Teknik og Miljømyndigheden samt Kultur, Fritid og Borgerservice refererer til direktør Bjarne Hansen.
 • Sektorerne Social og Arbejdsmarked samt Ældre og Sundhed refererer til direktør Klaus Marius Hansen.
Emneord: Lolland Kommune, Hans Erik Lund Rasmussen, Thomas Knudsen, Kommunaldirektører, Bjarne Hansen, Klaus Marius Hansen
Lolland Kommune på DenOffentlige.dk Lolland Kommune
Aktivitet: Artikler: 26 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Bring en kommentar

KODEKS FOR KOMMENTARER
På DenOffentlige.dk opfordres læserne til at deltage i debatten og kommentere indholdet. Redaktionen har tillid til at debattører udviser god opførsel og ordentlig tale. 
 
I ønsket om en konstruktiv debat forbeholder redaktøren sig ret til at slette en kommentar uden varsel, hvis den:

* Alene kritiserer

* Er skrevet i grimt eller nedladende sprog

* Kommer med åbenlyst absurde angreb eller påstande

* Indeholder injurierende indhold

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 13.04.15 Politik
  Lolland Kommune afprøver læringsrobotter

  Som en af de første kommuner skal Lolland Kommune nu afprøve, hvordan læringsrobotter kan understøtte læring og sociale færdigheder i dagtilbud og på skoleområdet. På torsdag den 16. april bliver personale fra Dagtilbud, Skoler og Børn og Unge introduceret for syv læringsrobotter, som de skal arbejde med de næste 16 uger.

 • 16.01.15 Velfærd
  Stort fald i unge på offentlig forsørgelse

  Udviklingen i antallet af unge i Lolland Kommune på offentlig forsørgelse har vist det femte største fald blandt samtlige 44 kommuner i Østdanmark.

 • 10.12.14 Velfærd
  Samarbejde med OK-fonden skal undersøges

  Ældre- og Sundhedsudvalget har bedt om et konkret samarbejdsoplæg fra OK-fonden om Margrethecentret i Maribo.

 • 13.08.14 Infrastruktur
  Vil samle hele Sjælland om international branding - og udfordre Europas metropoler

  Over 100 politikere og kommunaldirektører mødes til borgmestertopmøde om et nyt branding- og vækstinitiativ, der skal skabe vækst og job i det østlige Danmark. Fælles brand for de 46 kommuner og to regioner på Sjælland. Fælles besøgstjeneste for udenlandske delegationer. Og fælles investorportal, hvor udenlandske investorer fx kan finde attraktive byggegrunde. Det er bare nogle af de tiltag, som borgmestre, regionsrådsformænd, erhvervsudvalgsformænd og kommunaldirektører skal diskutere på borgmestertopmøde i morgen den 14. august i Roskilde.

 • 21.05.14 Politik
  Hvordan vil du inddrages?

  Nogenlunde sådan lyder spørgsmålet, når byrådet tirsdag d. 3. juni inviterer alle borgere i Lolland Kommune til åbent borgerseminar om borgerinddragelse i Højrebyhallen.

Nyhedsbrevet fra DenOffentlige