Ny konkurs i hjemmeplejen: Denne gang i Nordsjælland

Plejefirmaet Bonderosen, Græsted er gået konkurs. Det bekræfter firmaets direktør Sanne Andreasen overfor Frederiksborg Amts Avis og sn.dk.

- Det er Skat, der har indgivet konkurs. Vi gik konkurs klokken 10 i går og holder møde med medarbejderne i dag klokken 14, siger direktøren, der ikke ønsker at sige mere lige nu.

Bonderosen arbejder i tre kommuner. De servicerer 300 borgere i Gribskov, mens 150 borgere i Halsnæs og Hørsholm får praktisk hjælp som rengøring af firmaet.

I alt 450 nordsjællandske borgere får pleje og hjælp af firmaet, og de rammes nu af konkursen.

Ifølge det oprindelige udbud, som plejefirmaet Attendo vandt, er det Attendo, som nu skal sikre, at der er pleje til de mange borgere, i aften, i morgen og i den nærmeste fremtid.

Bonderosen har omkring 90 ansatte, heraf er cirka totredjedele uddannede sygeplejersker eller uddannede SOSU assistenter.

Læs mere hos SN.dk

Emneord: Hjemmepleje, Plejefirma, Pleje og Omsorg, Bonderosen, Nordsjælland, Gribskov
Gæster på DenOffentlige.dk Redaktionen på DenOffentlige udvælger og prioriterer hver dag indholdet på DenOffentliges forside og temasider. Historier, der ikke har en aktiv bruger som afsender, men som stilles til rådghed...
Aktivitet: Artikler: 1385 | Events: 6 | Kompetenceområder: 8

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Bring en kommentar

KODEKS FOR KOMMENTARER
På DenOffentlige.dk opfordres læserne til at deltage i debatten og kommentere indholdet. Redaktionen har tillid til at debattører udviser god opførsel og ordentlig tale. 
 
I ønsket om en konstruktiv debat forbeholder redaktøren sig ret til at slette en kommentar uden varsel, hvis den:

* Alene kritiserer

* Er skrevet i grimt eller nedladende sprog

* Kommer med åbenlyst absurde angreb eller påstande

* Indeholder injurierende indhold

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 15.12.17 Infrastruktur
  Danmarks femte nationalpark er nu en realitet

  Nationalpark Kongernes Nordsjælland er efter 12 års arbejde en realitet. Miljø-og fødevareministeren og forligskredsen glæder sig over det lokale engagement bag Danmarks næststørste nationalpark.

 • 03.09.17 Politik
  Regeringen vil forebygge konkurser i ældreplejen

  Med afsæt i et serviceeftersyn af lovgivningen på hjemmehjælpsområdet offentliggør regeringen et nyt udspil, der skal forebygge, at private hjemmeplejefirmaer går konkurs, og at ældre kommer i klemme.

 • 08.05.17 Velfærd
  Aarhus største plejehjemsfirma går konkurs

  Aarhus Kommune gør alt for at hjælpe berørte borgere, efter at hjemmehjælpsfirmaet Hjemmehjælpen A/S er gået konkurs. Rådmand vil have speedet op på ældreministerens initiativer, som skal skabe større tryghed for de ældre.

 • 26.09.16 Velfærd
  Her er den nationale demenshandlingsplan

  PRESSEMEDDELELSE – Tre nationale mål og 27 konkrete initiativer skal løfte demensindsatsen og gøre Danmark demensvenligt. Sundheds- og ældreministeren vil sikre en højere og mere ensartet kvalitet i behandlingen og plejen af mennesker med demens og i hjælpen til de pårørende.

 • 03.05.16 Velfærd
  Måltidsværter og flere ansatte: Sådan bruger Aalborg værdighedsmillioner

  Forligspartierne i Aalborg Kommune vil bruge 34 millioner på flere medarbejdere på plejehjemmene og i hjemmeplejen, og så skal livsglæden bl.a. øges med måltidsværter og et aflastende daghjem for svært demente.

Nyhedsbrevet fra DenOffentlige