Sha Zukang til dansk erhvervstop: Opfør jer ansvarligt!

Bæredygtighed

16/11/2012 14:33

Nick Allentoft

Hovedbudskabet fra Sha Zukang, tidligere vicegeneralsekretær i FN, er ikke til at tage fejl af, da han holder tale ved dette års CSR Awards i Sønderborg, hvor der uddeles priser til landets mest sociale virksomheder for andet år i træk.

font>

Hans publikum tæller en stor del af den danske erhvervstop inden for social ansvarlighed, og hans scene er det store auditorium på Alsion i Sønderborg til dette års award show den 14. november:

"I skal opføre Jer ansvarligt" siger han til sine lyttere med så stor autoritet, at man ikke er i tvivl om, at det er henvendt til ledere over hele verden.

Sha Zukang er dog ikke ikke sen til at rose Danmark, som han ser som et forgangsland på området.

”Danmark er et lille land, men en stor leder - det er Jeres ansvar at fortælle resten af verden, at bæredygtighed er muligt", siger han.

Faktabokse

-CSR  - CSR er forkortelsen for begrebet corporate social responsibility, og dækker over, at virksomheder tager et socialt ansvar. Det er lovpligtigt for danske virksomheder i klasse C og D at indberette deres samfundsansvarspolitik. Dette indbefatter knapt 1100 virksomheder i Danmark. www.samfundsansvar.dk

CSR awards

-CSR Awards hylder frontløberne inden for socialt ansvar i Danmark. Det afholdes af CSR Fonden, og løb af stablen for første gang i 2011. www.CSRfonden.dk

Mest Læste

Annonce