DI Hovedstaden glæder sig over trafikaftale

En udbygning af den sidste del af Køge Bugt motorvejen og en ny bro over Roskilde fjord ved Frederikssund. Det er resultatet af den trafikaftale, som regeringen har indgået med Venstre, Det Konservative Folkeparti, Dansk Folkeparti og Liberal Al-liance. Det glæder DI Hovedstaden.

- Jeg er særdeles glad for, at der er fundet penge til at udbygge den sidste del af Kø-ge Bugt Motorvejen mellem Solrød S og Køge, der nu bliver udvidet fra seks til otte spor. Det er vigtigt at Køge Bugt Motorvejen fungerer optimalt som en af de mest trafikerede indfaldsveje til København, siger DI Hovedstadens formand Søren Lar-sen.

En bro ved Frederikssund over Roskilde fjord hilses også velkommen af DI Hoved-staden. Broen bliver delvist brugerfinansieret.

- Det betyder meget for udviklingen af hele oplandet omkring Frederikssund, at der etableres en ny højbro over Roskilde fjord, siger formand for DI Hovedstaden Søren Larsen.


Men der er også projekter, som mangler i trafikaftalen. DI Hovedstaden beklager, at der ikke er fundet penge til de sidste etaper af Frederikssundsmotorvejen og Hel-singørmotorvejen og en udbygning af Hillerødmotorvejen.

– På de tre motorveje er der hver dag masser af erhvervsdrivende og pendlere, som skal på arbejde og spilder bunker af tid på at sidde fast i køer på de stærkt trafike-rede veje. Det er beklageligt, at politikerne ikke har fundet penge til disse projekter, hvor man kan vinde så meget tid med de penge, der investeres, siger DI Hovedsta-dens formand Søren Larsen.

Dansk Industri på DenOffentlige.dk Vi arbejder for et åbent og velstående samfund i vækst og balance. Med dette udgangspunkt skal Danmark være verdens mest attraktive land for virksomheder at arbejde i og ud fra. Når virksomheder ...
Aktivitet: Artikler: 182 | Events: 2 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Bring en kommentar

KODEKS FOR KOMMENTARER
På DenOffentlige.dk opfordres læserne til at deltage i debatten og kommentere indholdet. Redaktionen har tillid til at debattører udviser god opførsel og ordentlig tale. 
 
I ønsket om en konstruktiv debat forbeholder redaktøren sig ret til at slette en kommentar uden varsel, hvis den:

* Alene kritiserer

* Er skrevet i grimt eller nedladende sprog

* Kommer med åbenlyst absurde angreb eller påstande

* Indeholder injurierende indhold

Mest læste

Seneste kommentarer

Nyhedsbrevet fra DenOffentlige