Ny motorvej vil skabe vækst i Vestjylland

DI Midt- og Vestjylland hilser den nye motorvej mellem Herning og Holstebro velkommen. Onsdag eftermiddag kunne finansminister Bjarne Corydon oplyse, at finansieringen af den nye motorvejsstræning er faldet på plads. Der er tale om en investering på i alt 3,4 milliarder kr., og den endelige linjeføring skal nu forhandles med transportministeren Midt- og Vestjylland har brug for den nye motorvej. Det har taget lang tid, men nu glæder vi os over, at motorvejen kommer, siger formand for DI Midt Vest Sonny Finn Jørgensen.

Motorvejen er vigtig i forhold til at sikre en hurtig adgang til det nye sygehus for nordvestjyderne og til at skabe vækst i området. De mange virksomheder i Vestjylland, der producerer varer og fødevarer, vil nu kunne komme hurtigere frem.

- Motorvejen bliver den kobling til resten af Jylland, som vi mangler. Vi ved også, at god infrastruktur spiller en vigtig rolle, når virksomheder skal etablere sig i et område. Og derfor venter vi, at den nye motorvej gør Midt- og Vestjylland til et mere attraktivt område for nye virksomheder at etablere sig, siger formand for DI Midt Vest Sonny Finn Jørgensen.

DI Midt Vest dækker Herning, Ringkøbing-Skjern, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Holstebro kommuner, og har 550 medlemsvirksomheder i de seks kommuner.
 

Kommentarer
  • 11.07.15 Anders M
    Det helt rigtige...

    Med det nye supersygehus i Gødstrup er motorvejen imellem Herning og Holstebro det helt rigtige i vestjylland. Derudover er det blot en bonus at væksten fremmes herigennem. Det er alle pengene værd.

Bring en kommentar

KODEKS FOR KOMMENTARER
På DenOffentlige.dk opfordres læserne til at deltage i debatten og kommentere indholdet. Redaktionen har tillid til at debattører udviser god opførsel og ordentlig tale. 
 
I ønsket om en konstruktiv debat forbeholder redaktøren sig ret til at slette en kommentar uden varsel, hvis den:

* Alene kritiserer

* Er skrevet i grimt eller nedladende sprog

* Kommer med åbenlyst absurde angreb eller påstande

* Indeholder injurierende indhold

5 seneste job

TILMELD NYHEDSBREV

Modtag også nyhedsbrev fra:

Mest læste

Seneste kommentarer