SAS Institute Danmark

SAS Institute Danmark

Købmagergade 7-9, 1150 København K

Telefon: 70 28 28 70 Website: www.sas.com/da/public E-mail:

SAS Institute er verdens største privatejede leverandør af analysesoftware og relaterede services. Vores analytiske redskaber hjælper beslutningstagere hos flere end 300 offentlige kunder i Danmark med at prioritere ressourcer, skabe videndeling og sikre, at vigtige beslutninger tages på baggrund af fakta. Vi hjælper med at omsætte din organisations data til konkret viden, der kan bruges til at forbedre såvel den borgervendte service som de interne arbejdsgange og samarbejdet på tværs af instanser.

Vores kunder tæller bl.a. Rigspolitiet, Socialstyrelsen, Region Hovedstaden, Århus Kommune og mange flere. Læs mere på http://www.sas.com/da_dk/home.html

Blogs

Artikler

 • Rikke Hvilshøj, Dansk IT: Skab transparens om offentlig databrug – så vil danskerne vise tillid
  26.03.18 Velfærd

  Debatten om brug af offentlige data er blusset op sammen med lovforslaget om samkørsel af registre for fx at kunne identificere udsatte børn tidligt. Data-etik på politikernes dagsordenen, siger direktør for Dansk IT og tidl. minister, Rikke Hvilshøj

 • Minority Report – Risikobaseret tilsyn: Find de skjulte potentialer
  19.03.18 Velfærd

  Hvis man udvider den regelbaserede metode, som mange myndigheder anvender med en analytisk tilgang til opbygning af et risikobaseret tilsyn, kan myndigheder opleve forbedringer, både med hensyn til effekt og kosteffektivitet i tilsynet.

 • Analyser udpeger velkendte ansigter blandt samfundets udsatte
  13.03.18 Politik

  Udsatte børn og voksne har ofte berøring med flere offentlige systemer, der ikke taler sammen. For det meste er det sådan, at udsatte er kendt af nogle offentlige instanser, men at man ikke har et holistisk billede af den enkelte.

 • Ledere i Helsingør Kommune går til Talkilden for beslutningsstøtte
  23.02.17 Ledelse

  I Helsingør Kommune har man via et stort og bevidst arbejde med digitalisering af ledelsesinformation opnået, at alle ledere har adgang til vigtige nøgletal og udviklingsparametre via den analytiske platform Talkilden. Ultimativt skal et større fokus på god offentlig ledelse gøre Helsingør til en mere attraktiv kommune for borgene, lyder visionen fra kommunaldirektør Stine Johansen.

Cases

Arrangementer

Pressemeddelelser

TILMELD NYHEDSBREV

Få også tema-nyhedsbrevene:

Kontaktpersoner