SAS Institute Danmark

SAS Institute Danmark

Købmagergade 7-9, 1150 København K

Telefon: 70 28 28 70 Website: http://www.sas.com/da/public E-mail:

SAS Institute er verdens største privatejede leverandør af analysesoftware og relaterede services. Vores analytiske redskaber hjælper beslutningstagere hos flere end 300 offentlige kunder i Danmark med at prioritere ressourcer, skabe videndeling og sikre, at vigtige beslutninger tages på baggrund af fakta. Vi hjælper med at omsætte din organisations data til konkret viden, der kan bruges til at forbedre såvel den borgervendte service som de interne arbejdsgange og samarbejdet på tværs af instanser.

Vores kunder tæller bl.a. Rigspolitiet, Socialstyrelsen, Region Hovedstaden, Århus Kommune og mange flere. Læs mere på http://www.sas.com/da_dk/home.html

Blogs

Artikler

  • Ledere i Helsingør Kommune går til Talkilden for beslutningsstøtte
    23.02.17 Ledelse

    I Helsingør Kommune har man via et stort og bevidst arbejde med digitalisering af ledelsesinformation opnået, at alle ledere har adgang til vigtige nøgletal og udviklingsparametre via den analytiske platform Talkilden. Ultimativt skal et større fokus på god offentlig ledelse gøre Helsingør til en mere attraktiv kommune for borgene, lyder visionen fra kommunaldirektør Stine Johansen.

Cases

Pressemeddelelser

Kontaktpersoner