Stor interesse for nyt ambulancefirma

Mange syddanskere vil gerne arbejde for hollandske Bios, der fra 1. september 2015 skal overtage al ambulancekørsel i Region Syddanmark fra Falck.

Foreløbigt har over 600 interesserede meldt sig til de to informationsmøder, der afholdes i den kommende uge.

Det skriver DR Syd i dag.

Hos Bios er man derfor ikke bange for, at det bliver svært at besætte stillingerne, siger direktør i Bios Danmark, Morten Hansen.

- Der er jo ikke mange ledige stillinger derude. Og vi skal i princippet bruge dem, der er til rådighed. Jeg har en stor tillid og en rigtig god mavefornemmelse i forhold til den virksomhed, som vi er ved at stable på benene, siger Morten Hansen til DR Syd.

Tidligere har der ellers været spekuleret i, hvorvidt det overhovedet ville være muligt for Bios at besætte alle stillingerne.

Falcks tillidsmand for ambulanceførerne i Region Syddanmark, Kim Sørensen, har nemlig sagt, at det var tvivlsomt, om de tidligere falckansatte ville søge job hos Bios. Men det er der altså noget, der tyder på, at de gerne vil alligevel, siger Morten Hansen.

- Jeg er ikke i tvivl om, at der dukker et stort antal falckreddere op til vores informationsmøder. Jeg har fået tilkendegivelser fra en del af dem allerede. Jeg ved, at der er mange af dem, der arbejder hos Falck, siger han.

Emneord: BIOS, Ambulancekørsel, Falck, Region Syddanmark
Gæster på DenOffentlige.dk Redaktionen på DenOffentlige udvælger og prioriterer hver dag indholdet på DenOffentliges forside og temasider. Historier, der ikke har en aktiv bruger som afsender, men som stilles til rådghed...
Aktivitet: Artikler: 1377 | Events: 6 | Kompetenceområder: 8

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Bring en kommentar

KODEKS FOR KOMMENTARER
På DenOffentlige.dk opfordres læserne til at deltage i debatten og kommentere indholdet. Redaktionen har tillid til at debattører udviser god opførsel og ordentlig tale. 
 
I ønsket om en konstruktiv debat forbeholder redaktøren sig ret til at slette en kommentar uden varsel, hvis den:

* Alene kritiserer

* Er skrevet i grimt eller nedladende sprog

* Kommer med åbenlyst absurde angreb eller påstande

* Indeholder injurierende indhold

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

Nyhedsbrevet fra DenOffentlige