SUS og Social+ fusionerer

SUS' selvstændige afdeling for sociale opfindelser Social+ fusionerer med SUS.

Langtidsledige tager teten i Aarhus, Comeback Industries, Læs for Livet  og ULF Ferie - Pædagogfrit rejsebureau. Det er nogle af de initiativer Social+ har været med til at udvikle.

Socialt Udviklingscenter SUS - deler historier på DenOffentlige

Læs mere fra Socialt Udviklingscenter SUS. Det er gode cases og tankevækkende historier lige her.

Social+ har gennem fem spændende år været en markant aktør på feltet omkring sociale opfindelser, eksperimenter og innovationer.

Social+ har gennem årene udviklet en række nye metoder og konkrete redskaber til at arbejde med social innovation. Og de har i perioden hjulpet mange projekter fra idé til realisering.

Aktiveteterne fortsætter
Social+ har hidtil været en selvstændig del af Socialt Udviklingscenter SUS, understøttet af en fire-årig bevilling fra VELUX FONDEN. Med virkning fra den 1. februar 2017 fusionerer Social+ med SUS, hvilket betyder, at alle Social+ aktiviteter og ydelser fremover vil være en del af SUS’ tilbud til samarbejdspartnere.

Vi ser frem til det fortsatte samarbejde og opfordrer Social+’ venner, samarbejdspartnere til fremover at følge med i vores arbejde for udsatte mennesker på SUS' hjemmeside og sociale medier.
 

Læs mere om vores arbejde med sociale eksperimenter og opfindelser

Emneord: Fusionering, Socialt Udviklingscenter SUS, Socialøkonomi, 020217
Socialt Udviklingscenter SUS på DenOffentlige.dk Socialt Udviklingscenter SUS arbejder med social innovation og sociale opfindelser. Vi udvikler og samarbejder om projek­ter og indsatser, der er med til at skabe bedre livsvilkår for socialt...
Aktivitet: Artikler: 64 | Events: 28 | Kompetenceområder: 7

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

Nyhedsbrevet fra DenOffentlige