Tre kommuner sammen om indkøb for milliarder

Nyt samarbejde samler 330.819 fakturaer og indkøb for 3,3 milliarder kroner om året.

Tre sydsjællandske kommuner går sammen for at sikre billige priser på indkøb af varer og ydelser. Faxe, Vordingborg og Næstved er i gang med at etablere et fælles indkøbskontor, der skal stå for alle indkøb lige fra bleer og mælk til it-udstyr og taxakørsel.
Det skriver Sjællandske.

Kontoret skal placeres i Næstved, men de i alt 12 medarbejdere skal aflønnes og være ansat af de enkelte kommuner. Driften af kontoret betales af kommunerne i forhold til størrelse.
- Det er en udfordring at få kvalificerede medarbejdere. Det er et vigtigt arbejde, og vi skal hele tiden være skarpe for at sikre de rigtige priser. Lovgivningen ændrer sig hele tiden, og der er mange faldgrupper, siger Næstveds borgmester Carsten Rasmussen til Sjællandske.
Næstved Byråds økonomiudvalg har godkendt etableringen af det nye kontor, der skal starte 1. januar 2017.
De tre kommuner har tilsammen godt 160.000 indbyggere, får 330.819 fakturaer om året og køber varer og tjenesteydelser for 3,3 milliarder kroner.

Emneord: OPS, Offentligt privat samarbejde, Indkøb, Indkøbsaftaler, Indkøbsfællesskab, Region Sjælland, Faxe Kommune, Vordingborg Kommune, Næstved Kommune, Udbud, OPS Avisen nr. 1
Gæster på DenOffentlige.dk Redaktionen på DenOffentlige udvælger og prioriterer hver dag indholdet på DenOffentliges forside og temasider. Historier, der ikke har en aktiv bruger som afsender, men som stilles til rådghed...
Aktivitet: Artikler: 1377 | Events: 6 | Kompetenceområder: 8

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Bring en kommentar

KODEKS FOR KOMMENTARER
På DenOffentlige.dk opfordres læserne til at deltage i debatten og kommentere indholdet. Redaktionen har tillid til at debattører udviser god opførsel og ordentlig tale. 
 
I ønsket om en konstruktiv debat forbeholder redaktøren sig ret til at slette en kommentar uden varsel, hvis den:

* Alene kritiserer

* Er skrevet i grimt eller nedladende sprog

* Kommer med åbenlyst absurde angreb eller påstande

* Indeholder injurierende indhold

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

Nyhedsbrevet fra DenOffentlige