Velfærdssamtale: Fyr dem, der ikke dur

Bente Sorgenfrey og Henning Thiesen forsøger at finde tre ting de kan blive enige om. Se velfærdssamtalen mellem FTFs formand og formanden for offentlige chefer i Djøf.

Kan i blive enige om tre ting, som er afgørende for at få gang i afbureaukratiseringen, spurgte vi Bente Sorgenfrey og Henning Thiesen i forbindelse med konference om fremtidens offentlige ledelse og styring. Ny teknologi, frihed til ledelse og faglighed og mening med styringen blev omdrejningspunktet for deres samtale. 

Få nuancerne med. Se velfærdssamtalen her. 

 

Emneord: Velfærdssamtaler, Offentlig ledelse, Ledelse og styring, Ledelsesavisen, Bente Sorgenfrey, FTF, Henning Thiesen, 101117, 141117
Forum for Fremtidens Offentlige Ledelse & Styring på DenOffentlige.dk Forum er et løstkoblet netværk, hvis formål er at udgøre et mødested for en debat om at fremme bedre offentlig styring og ledelse.  Forum blev oprettet af direktør Henrik Hjortdal, rådgiver Cri...
Aktivitet: Artikler: 70 | Events: 1 | Kompetenceområder: 6

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Bring en kommentar

KODEKS FOR KOMMENTARER
På DenOffentlige.dk opfordres læserne til at deltage i debatten og kommentere indholdet. Redaktionen har tillid til at debattører udviser god opførsel og ordentlig tale. 
 
I ønsket om en konstruktiv debat forbeholder redaktøren sig ret til at slette en kommentar uden varsel, hvis den:

* Alene kritiserer

* Er skrevet i grimt eller nedladende sprog

* Kommer med åbenlyst absurde angreb eller påstande

* Indeholder injurierende indhold

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

Nyhedsbrevet fra DenOffentlige