1000 er steget på bussen

Over 1000 personer har tilmeldt sig Facebook-siden Stig På, der er den digitale udløber af Det rullende Jobcenter - bussen der kører rundt og formidler job i hele Kolding Kommune.

I løbet af de tre måneder projektet med bus og facebook har været i gang, har der været et støt stigende antal besøgende personer både fysisk i bussen, og digitalt på nettet.

"Det er svært at sige, hvor mange ansættelser projektet har udløst for vi be'r jo ikke folk give besked når de lykkedes med deres jobsøgning. Men både virksomheder og jobsøgende i hele kommunen har taget rigtigt i mod os, og vi oplever en rigtig positiv stemning omkring projektet," fortæller Sanne Grüner, Jobkonsulent i Det rullende Jobcenter.

Der kan dog findes tal frem fra nogle af de digitale højdepunkter, og ved at kigge lidt på statistikken, kan man se, at enkelte jobopslag bliver delt og kommenteret så meget, at over et par tusinde personer får vist opslaget.

"Det er jo en meget direkte måde, og vi kan se, at der er nogle solide netværk mellem flere af de ledige. Hvis der er spændende opslag, så er der ofte personer der lige tipper hinanden med linket, og det er jo en rigtig fin måde at få spredt et budskab og gjort opmærksom på de ledige stillinger," fortæller Sanne Grüner.

Facebook-siden Stig På er her:

https://www.facebook.com/jegstigerpaa

Jobcenter Kolding kan også kontaktes på Tlf. 79 79 86 86

Emneord: Jobcenter, Ledighed, Det rullende jobcenter, Stig på, Kolding Kommune, Sociale medier
Kolding Kommune på DenOffentlige.dk Kolding Kommune
Aktivitet: Artikler: 108 | Events: 1 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også