Opret event

Bedre historier. Sammen. Lokalt

  • Hvad: Konference
  • Hvor: Nationalmuseet, København
  • Startdato: 01.12.16 08:30
Tilmeld

Konferencen “Bedre historier. Sammen. Lokalt” - en unik og banebrydende konference om samspillet mellem lokal- og regional-politikere, forvaltning og medier i hovedstadsområdet.

“Bedre historier. Sammen. Lokalt” er arrangeret af TV2 Lorry, DR København, Mediehuset DenOffentlige, Politikens Lokalaviser, Sjællandske Medier, Helsingør Dagblad og Ballerup Bladet m.fl. Det er første gang så mange medier i hovedstadsområdet går sammen om en fælles aktivitet af denne karakter.

“Bedre historier. Sammen. Lokalt” stiller skarpt på forvaltning og politikeres behov for at få historier i medierne - og mediernes behov for at oplyse, engagere og underholde. Alt for mange historier går galt eller kommer aldrig frem, når medieverdenens hårde krav møder beslutningsgange og pressehåndtering i kommuner og regioner. Det vil vi ændre.

“Bedre historier. Sammen. Lokalt” samler medier, kommunikatører, ledere og politikere for at revitalisere den demokratiske samtale. Vi inviterer indenfor i mediernes maskinrum, åbner værktøjskasserne - og opfordrer deltagerne til at gøre det samme.

Læs mere og tilmeld dig på konferencens hjemmeside