Brøndby får ny kommunaldirektør

Brøndby Kommune har hentet deres nye kommunaldirektør i Greve.

Kommunalbestyrelsen besluttede på deres møde onsdag den 18. april, at Peter Kjærsgaard Pedersen fra den 1. juni skal stå i spidsen for Brøndby Kommune og de 3.500 ansatte. 

Den 50-årige cand.scient.pol. Peter Kjærsgaard Pedersen kommer fra en stilling som direktør og medlem af direktionen i Greve Kommune med ansvaret for sundhed og pleje, job og socialservice samt teknik og miljø. Han har tidligere været kontorchef i Kommunernes Landsforening, KL, og før det, har han været ansat som kontorchef i Finansministeriet. 

”Jeg er sikker på, at vi med Peter Kjærsgaard Pedersen får en kompetent og udviklingsorienteret kommunaldirektør, med stor viden om kommunale forhold og med erfaring i det tætte samspil mellem det administrative og politiske niveau. Derudover har han en solid erfaring med ledelse og drift af de store velfærdsområder samt strategi- og politikudvikling”, siger borgmester Kent Magelund. 

Få overblik fra DenOffentlige

DenOffentlige er nyheder, debat og videndeling uden betalingsmur

Prøv vores nyhedsbrev og bliv opdateret på Danmarks udvikling og udfordringer hver dag.  

Den kommende kommunaldirektør har derfor en god forståelse for og den erfaring der skal til, for at sikre den fremtidige udvikling af Brøndby som både kommune og organisation. 

”Brøndby er inde i en meget spændende udvikling som både erhvervskommune og bosætningskommune, hvor Peter Kjærsgaard Pedersens erfaringer vil komme Brøndby til gode. Jeg ser frem til at arbejde sammen med ham og jeg er sikker på, at han på bedste vis vil forme fremtidens Brøndby i samarbejde med kommunalbestyrelsen, medarbejdere og borgere”, siger Kent Magelund. 

Nu gælder det Brøndby 

Peter Kjærsgaard Pedersen ser frem til sit nye job, hvor han vil bruge den første tid på at lære organisationen og kommunen at kende: 

”Jeg glæder mig selvfølgelig meget til at møde alle medarbejdere i Brøndby Kommune og til at skabe resultater i fællesskab med organisationen. Jeg synes, Brøndby er en kommune med spændende udviklingsmuligheder, som jeg ser store perspektiver for. Ledelsesmæssigt er jeg optaget af at finde løsninger, som både giver politisk værdi og kan omsættes i dagligdagen. Derudover er jeg optaget af, hvordan man styrker borgerinddragelsen og hvordan man skaber en kommunal organisation, som er god til at arbejde på tværs”, siger Peter Kjærsgaard Pedersen. 

Privat er Peter Kjærsgaard Pedersen gift med Maria og bor i Søborg med den yngste af deres to drenge på 19 og 22 år. Familie og venner er i fokus, når Peter Kjærsgaard Pedersen holder fri, gerne over en god middag, hvor han selv har stået i køkkenet. Derudover giver et ældre hus anledning til vedvarende projekter, både i huset og haven. 

Den nye kommunaldirektør tiltræder jobbet i Brøndby Kommune den 1. juni 2018.

Emneord: 200418, Greve Kommune, Brøndby Kommune, Peter Kjærsgaard Pedersen, Kent Magelund, Borgmester
Brøndby Kommune på DenOffentlige.dk Brøndby Kommune
Aktivitet: Artikler: 2 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også