Claes Theilgaard

Claes Theilgaard

Odensegade 15, st., 2100 København Ø

Telefon: +45 71 11 94 14 Website: www.claestheilgaard.dk E-mail:

Mit navn er Claes. Jeg er 19 år og er ved at afslutte gymnasiet, men bruger vel i virkeligheden mere tid på politik, debat og journalistik end på min skole. 

Rent partipolitisk er jeg medlem af Liberal Alliances Ungdom såvel som moderpartiet LA. Derudover er jeg meget aktiv i den antiroyale og ateistiske sag og har førhen stiftet og været formand for Ung Republik. Nu er jeg i gang med stifte Gudløs Ungdom og lægger en masse tid i Republik nu. 

Når en enkeltsag engang imellem byder sig, bliver jeg også en smule aktivistisk og laver demonstrationer, løbesedler og hvad der ellers hører sig til.

Jeg skriver mange debatindlæg om mangt og meget og er også tilknyttet et par steder som fast skribent. Jeg er en del af netavisen 180grader.dk som redaktionsmedlem, driver et lille musikmedie ved navn 808 og laver lidt journalistik ved siden af, hvor jeg kan komme til det. Tidligere har jeg stiftet og drevet Debatt.dk, en slags socialt medie for debatindlæg.

Derudover har jeg en podcast med et ungdommeligt fokus på politik og nyheder. Den hedder Ungdommen Nu Til Dags og hver uge sætter mig og min medvært Jakob os foran mikrofonerne og laver en ny episode. Og så skriver jeg på en bog eller to, når jeg kan komme til det.

Her på DenOffentlige.dk skriver jeg indlæg om det, der falder mig ind og står mig nært. Altsammen med et stærkt principielt og værdifast liberalt og liberalistisk islæt.

Blogs

TILMELD NYHEDSBREV