Foto: CSR.dk

Erfaren kommunikationschef til Institut for Menneskerettigheder

Claes Amundsen bliver ny kommunikationschef hos Institut for Menneskerettigheder. Han tiltræder 1. februar, og med sig bringer han lang erfaring fra især den humanitære verden.

Til februar tiltræder Claes Amundsen som kommunikationschef for Institut for Menneskerettigheder. Han har tidligere blandt andet været kommunikations- og indsamlingschef i Røde Kors, Red Barnet og Dansk Flygtningehjælp. Desuden har han været kommunikationschef på Københavns Universitet, og som selvstændig konsulent har han hjulpet private virksomheder og offentlige organisationer med strategisk kommunikation.

Louise Holck, direktør i Institut for Menneskerettigheder, ser frem til at byde den ny kommunikationschef velkommen.

”Det er afgørende, at vi på Institut for Menneskerettigheder kommer ud og får delt vores viden og anbefalinger. Med Claes Amundsen får vi en erfaren og stærk profil i spidsen for det vigtige kommunikationsarbejde. Jeg glæder mig til at byde Claes velkommen og ser frem til samarbejdet,” siger Louise Holck

Siden 2018 har Claes Amundsen været ansvarlig for kommunikationen i Lejre Kommune, og han glæder sig til at vende tilbage til et område, han længe har brændt for.

”Formidlingen af menneskerettigheder er så vigtigt som nogensinde. Hver dag bringer nye eksempler på, at rettighederne er under pres, og at kampen for ligebehandling langt fra er slut. Det gælder både internationalt og i Danmark. Jeg ser frem til at bidrage til det vigtige arbejde, som Institut for Menneskerettigheder er så kendt og respekteret for,” siger Claes Amundsen.

Claes er 56 år og uddannet journalist fra DMJX i Aarhus med supplerende kurser i ledelse.

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også