Foto: CSR.dk

Erfaren kommunikationschef til Institut for Menneskerettigheder

Claes Amundsen bliver ny kommunikationschef hos Institut for Menneskerettigheder. Han tiltræder 1. februar, og med sig bringer han lang erfaring fra især den humanitære verden.

Til februar tiltræder Claes Amundsen som kommunikationschef for Institut for Menneskerettigheder. Han har tidligere blandt andet været kommunikations- og indsamlingschef i Røde Kors, Red Barnet og Dansk Flygtningehjælp. Desuden har han været kommunikationschef på Københavns Universitet, og som selvstændig konsulent har han hjulpet private virksomheder og offentlige organisationer med strategisk kommunikation.

Louise Holck, direktør i Institut for Menneskerettigheder, ser frem til at byde den ny kommunikationschef velkommen.

”Det er afgørende, at vi på Institut for Menneskerettigheder kommer ud og får delt vores viden og anbefalinger. Med Claes Amundsen får vi en erfaren og stærk profil i spidsen for det vigtige kommunikationsarbejde. Jeg glæder mig til at byde Claes velkommen og ser frem til samarbejdet,” siger Louise Holck

Siden 2018 har Claes Amundsen været ansvarlig for kommunikationen i Lejre Kommune, og han glæder sig til at vende tilbage til et område, han længe har brændt for.

”Formidlingen af menneskerettigheder er så vigtigt som nogensinde. Hver dag bringer nye eksempler på, at rettighederne er under pres, og at kampen for ligebehandling langt fra er slut. Det gælder både internationalt og i Danmark. Jeg ser frem til at bidrage til det vigtige arbejde, som Institut for Menneskerettigheder er så kendt og respekteret for,” siger Claes Amundsen.

Claes er 56 år og uddannet journalist fra DMJX i Aarhus med supplerende kurser i ledelse.

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 23.06.21 Ledelse
  Ny regionsrådsformand i hovedstaden

  Et enigt regionsråd udpegede tirsdag aften den socialdemokratiske gruppeformand til at afløse Sophie Hæstorp Andersen, der fortsætter som menigt medlem – og skal fokusere mere på valget til overborgmesterposten i København

 • 21.06.21 Ledelse
  Redningsmænd får Forsvarsministerens Medalje

  Forsvarsministerens Medalje uddeles én gang om året og tildeles personer, der har ydet en anerkendelsesværdig eller frygtløs indsats. I dag overrækker forsvarsminister Trine Bramsen Forsvarsministerens Medalje til fem redningsmænd fra kystredningstjenesten.

 • 17.06.21 Ledelse
  Dansk Ældreråd får ny formand

  På Danske Ældreråds repræsentantskabsmøde den 16. juni er Inger Møller Nielsen uden modkandidat valgt som ny formand for ældrerådenes landsorganisation. Hun afløser Mogens Rasmussen, der efter to år på posten, har valgt ikke at genopstille.

 • 01.06.21 Ledelse
  Direktør for Landbrugsstyrelsen fratræder

  Stillingen som direktør vil snarest muligt blive slået op efter gældende regler.

 • 28.05.21 Ledelse
  Søren Brostrøm indtræder i WHO’s globale bestyrelse

  Sundhedsstyrelsens direktør har i den forløbne uge været i Geneve for at deltage i WHO’s årlige Verdenssundhedsforsamling. Ligesom i 2020 finder den sted virtuelt, men fordi Søren Brostrøm har ledet møder i en af de to hovedkomitéer, har han deltaget i Geneve.