Få en stærk stemme i samfundsdebatten - bliv udgiver på POV DenOffentlige

POV DenOffentlige er et samskabt medie, hvor samfundsansvarlige aktører med udgiveraftaler kan være med til at skabe indholdet og sætte en dagsorden for en skarpt defineret læsergruppe og andre medier.

Som samskabt medie inviterer vi aktører i og omkring den offentlige sektor til selv at dele deres viden direkte på POV DenOffentlige.dk med mulighed for at publicere debatindlæg, nyheder, blogindlæg, jobnyt og eller jobannoncer direkte med login til vores CMS-system, Drupal.

KONTAKT OS FOR AT BLIVE UDGIVER PÅ POV DenOffentlige.

Vi faciliterer debat, deler viden og fremmer dialogen om demokratisk udvikling af Danmark med civilsamfundet i centrum

 • Mere end 100.000 månedlige sidevisninger
 • Skarpt defineret målgruppe af engagerede borgere, ledere, politikere, chefkonsulenter og fagprofessionelle
 • Dagligt nyhedsbrev med 11.000 modtagere:
  50% beslutningstagere, 30% fagprofessionelle, 20% chefkonsulenter, 5% journalister og redaktører
 • Stort mediefokus fra andre medier: artikler og indlæg fra POV DenOffentlige inspirerer andre medier i Danmark til at finder nye kilder til debatter og artikler
 • Indhold på DenOffentlige optræder i presseklip hos landets beslutningstagere
 • Alt indhold er gratis for læserne og lever derfor godt på sociale medier
 • POV DenOffentlige har adgang til over 200.000 brugere gennem os selv og samarbejdspartnere
 • Du bliver en del af et netværk af mennesker, der vil det bedste for den danske velfærdsmodel og det danske samfund.

Historie
DenOffentlige blev lanceret i august 2013 med det mål at skabe en stærk platform for videndeling, nyheder og debat om samfundsudviklingen.

I dag deltager over 50 forskellige aktører på mediet ved at udgive indhold i eget navn og indgå i et unikt netværk af aktører, der ønsker at bidrage konstruktivt til udviklingen af det danske samfund.

Dit indhold vurderes redaktionelt
En central hjørnesten i POV DenOffentliges succes er vores uafhængige redaktionelle indhold, der konstruktivt kritisk sætter væsentlige emner til debat gennem interviews, analyser og journalistik.

Alt indhold på POV DenOffentlige blandes ligeligt og vurderes ud fra redaktionelle kriterier om væsentlighed, modtagerorienteret formidling og konstruktivt fokus på videndeling.

Den gode historie kan komme fra alle. Fagprofessionelle, interesseorganisationer, virksomheder, meningsdannere, myndigheder, ministerier, kommuner, regioner og enhver anden, der dagligt søger at bidrage konstruktivt og værdiskabende til samfundets udvikling.

Hos os er journalistik et konstruktivt kritisk håndværk, hvor vi hjælper væsentlige historier videre.

POV DenOffentlige er et uafhængigt og samskabt medie
Med samskabt mener vi, at du har mulighed for at udgive dit eget indhold på POV DenOffentlige.dk - og dermed blive medskaber.

Vi har set, at såvel offentlige som private og civile aktører ligger inde med højtkvalificeret viden, værdifulde erfaringer og synspunkter, der kan bidrage konstruktivt til samfundsdebatten og den offentlige sektors udvikling.

Du får som udgiver på POV DenOffentlige direkte adgang til at publicere dit eget indhold - i eget navn. Uden ventetid og uden betalingsmur.

Hvem er udgiverne?
Blandt udgiverne på POV DenOffentlige kan du finde kommuner, regioner, stat, institutioner, offentlige leverandører, rådgivere, forskere, borgere og konsulenter.

Alle bliver vejledt i at skrive og kommunikere på mediet, så vi hele tiden holder fokus på indhold, der er væsentligt og relevant for læserne.

Vores kodeks er med til at understøtte dette, så vi undgår produktannoncering og lignende afsenderorienteret kommunikation.

Vi har samlet en vejledning og eksempler på forskellige samarbejder med vores udgivere her.

Hvordan kommer jeg i gang?
Skriv eller ring til kontaktchef Søren Jensen på salg@denoffentlige.dk eller 3010 4197 for at høre mere om mulighederne som udgiver på POV DenOffentlige.

 

 

 

 

 

”Denoffentlige.dk er et spændende og innovativt bud på fremtidens mediehus. Måske endda med internationalt potentiale.”

Over halvdelen af vores læsere er offentlige beslutningstagere — og en femtedel er mediefolk

 • Del dit indhold let og ubesværet på alle sociale medieplatforme - vi har ingen betalingsmur for læserne
 • Få kendskab til kommende redaktionelle temaer før alle andre
 • Rabat til husets mest loyale kunder – udgivere får ekstraordinære rabatter ifm. med arrangementer, annoncer, ordstyrer opgaver og specialkampagner.
 • Brug DenOffentlige til at nå ud til andre medier