Furesø Kommune

Furesø Kommune

Rådhustorvet 2, 3520 Farum

Telefon: 7235 4000 Website: www.furesoe.dk E-mail:

Furesø Kommune

Navne

Pressemeddelelser

 • Plejehjem åbner for mere fleksible besøgsmuligheder
  04.06.20 Velfærd

  Personalet gør nu klar til at tage imod pårørende til borgere på Furesøs plejehjem og brugerne af dagtilbuddet Lillevang, efter at politikerne har vedtaget en række lempelser af besøgsforbuddet.

 • Sådan FCN!
  24.05.12

  Solen skinner, smilene er brede, flagene blafrer og bageren bager guldmedaljekager. Glæden er stor i hele Furesø. FCNs mesterskab er en utrolig flot sejr for klubben, men det er hele kommunen, der vinder ved, at mesterskabet er i hus, mener borgmester Ole Bondo Christensen.

 • Naturklagenævnet går imod Furesø i Bytorvs-sag
  21.03.12

  Natur- og Miljøklagenævnet har den 20. marts ophævet den rækkefølgebestemmelse vedrørende Farum Bytorv, som det tidligere byråd indsatte i Kommuneplan 2009. Rækkefølgebestemmelsen skulle sikre, at Bytorvet blev udbygget mod nord før en eventuel udvikling mod syd. Furesø Kommune tager naturligvis afgørelsen til efterretning og fortsætter af den vej, som blev udstukket i byrådet først på året.

 • Majgaard stopper som kommunaldirektør i Furesø
  01.02.12 Ledelse

  Klaus Majgaard forlader posten som kommunaldirektør i Furesø Kommune med udgangen af februar måned. Det er blandt andet drømmen om at være med til at udvikle styringen i den offentlige sektor, der trækker.

 • Furesø får Fontænehus for unge
  26.05.11

  Furesø Kommune styrker indsatsen over for unge med psykiske vanskeligheder. Det sker i et partnerskab med Fontænehusene Danmark. Beskæftigelses- og Integrationsudvalget og Social- og Sundhedsudvalget har netop vedtaget at sende en ansøgning om satspuljemidler af sted til Socialmini- steriet. Pengene skal gå til et Fontænehus, der fra den 1. august i år skal fungere som både klubhus og arbejdsplads for unge med psykiske vanskeligheder.

 • Samlet byråd bag ny Furesøaftale
  09.03.11

  Indenrigsministeren og Furesø Kommune er nået til enighed om en aftale, der en gang for alle giver Furesø tro på fremtiden. Efter mere end et års forhandlinger er der nu fundet en varig løsning på Furesøs finansielle problemer. ”Med den nye aftale bliver Furesøs borgere en gang for alle ligestillede, og Fu-resø Kommune ligestilles med andre kommuner i Danmark,” siger borgmester Ole Bondo Christensen.

 • Kostvejledning - en succes der fortsætter
  12.01.11

  Godt 2 år med kostvejledning til borgere henvist fra egen læge viser så gode takter, at tilbuddet fortsætter et år mere. 15 cm, 10 kg og et lavere blodtryk på 4 måneder er et af de mange positive resultater, som ernæringsvejleder i Furesø Kommune, Christina Elver Mørk, kan berette om.

 • Furesø og Realdania løfter Farum midtpunkt
  05.01.11

  Furesø Kommune og Realdania udskriver til foråret arkitektkonkurrencen ”Farum i forandring”. Konkurrencen er et ambitiøst projekt, som skal skabe et sammenhængende og attraktivt byområde i Farum. Nøgleordene er identitet, flere oplevelser og bæredygtighed. Projektet skal også vise vej for nye visioner i mange danske forstæder.

TILMELD NYHEDSBREV

Kontaktpersoner