Opret event

Hvordan skaber vi sammenhængende forløb i psykiatrien?

  • Hvad: Gå-hjem-møde
  • Hvor: G10 Sundhed Danmark - Allinge Havn, inder- og ydermole
  • Startdato: 16.06.17 09:30
Tilmeld

Et godt forløb for borgere i psykiatrien kræver sammenhæng mellem de forskellige indsatser i kommuner, regioner og på arbejdsmarkedet. Men mange oplever, at de forskelige systemer ikke samarbejder – eller måske lige frem modarbejder hinanden. Det kan være borgeren, der ikke kan få en koordineret misbrugsbehandling og psykiatrisk behandling, eller borgeren der mister sin tilknytning til arbejdsmarkedet.

Vi stiller skarpt på to spørgsmål: 1. Hvor opstår de største udfordringer for patienterne i deres behandlingsforløb? 2. Hvordan sikrer vi patienterne en sammenhængende indsats gennem det psykiatriske behandlingssystem, så de ikke tabes undervejs?

Debatten tager udgangspunkt i konkrete cases, hvor borgere er faldet ned mellem to stole i deres behandling. Hvordan undgår vi det i fremtiden? Det får vi svar på fra repræsentant fra kommuner, regioner, Danske Patienter, Skovhus Privathospital og Falck Healthcare Falck Healthcare.

Ordstyrer er Nick Allentoft, DenOffentlige.dk.

Deltagere:
Stephanie Lose, Regionsrådsformand, Region Syddanmark. Thomas Helt, Direktør for borgervendte ydelser, Falck Healthcare. Kit Kjærsgaard, Sygehusdirektør, Skovhus Privathospital.
Kontaktperson 1
Niels C. Svanborg, Kommunikationskonsulent, Skovhus Privathospital, 2515 9012