Kommende direktør Astrid Ravnsbæk

Gribskov har fået ny direktør for Teknik og Erhverv

Astrid Ravnsbæk er den udvalgte til jobbet som direktør for Teknik og Erhverv i Gribskov Kommune. Hun kommer med stor erfaring fra en række ministerier og det private erhvervsliv. Astrid Ravnsbæk begynder i sit nye job 2. februar.

Gribskov har fået ny direktør for Teknik og Erhverv. Hun hedder Astrid Ravnsbæk og kommer til kommunen med stor ledererfaring fra både det offentlige og private erhvervsliv.

50-årige Astrid Ravnsbæk har 20 års erfaring som leder i fire ministerier, hvor hun blandt andet har bygget bro mellem politikere og forvaltninger og udviklet politikker. Senest har hun arbejdet to år som chief management consultant i virksomheden Mercuri Urval, hvor hun blandt andet rådgav kommunale og statslige organisationer om ledelse og lederskab.

I Gribskov Kommune skal Astrid Ravnsbæk betjene de fire politiske udvalg plan- og miljøudvalget, teknisk udvalg, erhvervs- og turismeudvalget og vækstudvalget. Desuden bliver hun ansvarlig for drift, udvikling, ledelse og styring af det samlede teknik-, miljø- og erhvervsområde i kommunen. Hun ser frem til at komme i gang med arbejdet:

”Jeg glæder mig rigtig meget til at tage fat på de overordnede dagsordner og til at møde alle - både medarbejdere, borgere og virksomheder,” siger Astrid Ravnsbæk.


Stærk evne til at se muligheder og finde løsninger
Hun indgår i den samlede direktion med særligt ansvar for de to centre på det tekniske område, nemlig det nye Center for Teknik og Erhverv og Center for Ejendomsservice.

Gribskov Kommunes kommunaldirektør Holger Spangsberg Kristiansen er utrolig tilfreds med valget af Astrid  Ravnsbæk:

”Vi får en direktør med en rigtig god tilgang til kontakten til borgere og virksomheder, og så har hun en stærk evne til at se muligheder og finde løsninger,” siger kommunaldirektøren.

Borgmester Kim Valentin (V) ser også frem til samarbejdet og fremhæver Astrid Ravnsbæks erfaring med ledelse:

”Hun har stor erfaring på toplederniveau og er særdeles kompetent i forhold til politikerrådgivning. Hun er en spændende tilføjelse til vores direktørhold og den helt rigtige til at sætte rammerne på teknik- og erhvervsområdet,” siger Kim Valentin.

Astrid Ravnsbæk begynder i kommunen 2. februar.

Emneord: Gribskov Kommune, Astrid Ravnsbæk, Direktion
Gribskov Kommune på DenOffentlige.dk Gribskov Kommune
Aktivitet: Artikler: 15 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også