Halsnæs Kommune

Halsnæs Kommune

Rådhuspladsen 1, 3300 Frederiksværk

Telefon: 4778 4000 Website: www.halsnaes.dk E-mail:

Halsnæs Kommune

Artikler

 • Nyt netværksbaseret OPP-samarbejde
  01.02.12

  Halsnæs Kommune banede vejen for andre kommuner, da Halsnæs Byråd den 31. januar 2012 besluttede at indgå i et Offentligt-Privat Partnerskab (OPP) med det lokale virksomhedsnetværk F5. Samarbejdet har fokus på erhvervsudvikling og vækst og er det første af sin slags i Danmark.

Navne

 • Halsnæs henter direktør i Furesø
  29.03.19 Ledelse

  Mangeårig direktør fra Furesø skifter til Halsnæs Kommune.

 • Halsnæs henter ny socialchef i KLK
  07.08.17 Ledelse

  42-årige Jakob Jensen er blevet ansat som ny chef for Social Service og Familier i Halsnæs Kommune.

 • Ny direktør i Halsnæs Kommune
  17.06.15 Ledelse

  Et enigt byråd besluttede tirsdag aften, at Lisbeth Rindom skal være ny direktør i Halsnæs Kommune. Lisbeth Rindom har en solid ledelseserfaring både fra stillinger som henholdsvis chef for Job og Arbejdsmarked og Børn, Unge og Læring i Halsnæs Kommune og som chefkonsulent i Kommunernes Landsforenings Konsulentvirksomhed KLK

 • Ny chef for Borgerservice og Beskæftigelse
  30.01.15 Ledelse

  Halsnæs Kommune henter ny chef for borgerservice i København.

 • Mørk Hansen ny kommunaldirektør i Halsnæs
  14.10.13 Ledelse

  Anders Mørk Hansen bliver ny kommunaldirektør i Halsnæs Kommune. Det besluttede et enigt byråd torsdag aften den 10. oktober 2013. Anders Mørk Hansen er 46 år og har et bredt fagligt fundament og en solid ledelseserfaring fra såvel stat som kommuner.

 • Kommunaldirektør Michael Graatang rykker til Gentofte
  20.06.13

  Efter snart syv år i Halsnæs Kommune og otte år i Frederiksværk Kommune rykker kommunaldirektør Michael Graatang til Gentofte. Der skal han være ny kommunaldirektør efter den nuværende kommunaldirektør Jan Skovbo Nielsen, som går på pension.

Cases

Pressemeddelelser

 • Nordsjælland: Motorvej et skridt nærmere
  26.09.18 Infrastruktur

  Ny VVM-undersøgelse fra Vejdirektoratet konkluderer, at en udvidelse af motortrafikvejen mellem Hillerød og Allerød til motorvej vil gavne både fremkommeligheden, gøre det sikrere at køre på vejen samt forkorte rejsetiderne.

 • Efter ISS opsagde kontrakt: Aftale på plads om rengøringen
  07.07.16 Ledelse

  ISS og Halsnæs Kommune er blevet enige om en aftale, som indebærer, at Halsnæs Kommune hjemtager rengøringen fra 1. september 2016.

 • Nordkysten er guld værd
  14.07.14 Infrastruktur

  Turismen i de nordsjællandske kommuner gav sidste år en omsætning på over tre milliarder kroner med kysten som den største attraktion. Det viser en rapport fra Visit Nordsjælland. Tre udvalgsformænd ser stort potentiale i at arbejde endnu tættere sammen frem over for at gøre kysten endnu mere attraktiv. Det fælles projekt om beskyttelse af Nordkysten er et godt eksempel.

 • Ungehus skal huse vejledning i Halsnæs
  31.03.14 Velfærd

  De unge Halsnæs-borgere har med åbningen af Uddannelsesvejledningen fået deres eget ungehus. Her kan kommunens unge blandt andet søge hjælp og vejledning til at gennemføre en uddannelse.

 • Større åbenhed i Halsnæs Kommune
  19.02.14 Velfærd

  Lyttemøder mellem borger og borgmester eller udvalgsformænd skal skabe større åbenhed i Halsnæs Kommune.

 • Halsnæs Kommune retter op på behandlingen af familiesagerne
  27.09.13 Velfærd

  Halsnæs Kommune bad i november 2012 Socialstyrelsens og Ankestyrelsens nyetablerede Task Force om bistand til at analysere sagsbehandlingen på familieområdet. Baggrunden var kommunens formodning om, at kvaliteten i myndighedsudøvelsen haltede.

 • Nedgang på 27 procent er en fremgang
  22.10.12

  Antallet af langtidsledige dagpengemodtagere er for nedadgående i mange jobcentre. På landsplan er tallet 10 procent. I Jobcentret i Frederiksværk i Halsnæs Kommune siger tallet en nedgang på hele 27 procent.

 • Halsnæsskoler i front med trådløst net og skolesky
  25.09.12

  Skolerne i Halsnæs får nu trådløst net og en såkaldt skolesky. Det betyder, at eleverne kan arbejde digitalt med skolens programmer, både fra skolen, hjemmefra og hvor de end færdes.

 • Fyrtårnsprojekt klar til indvielse
  23.08.12

  ESCO-projektet omfatter blandt andet vedvarende energienheder i form af solceller, solfangere, jordvarmeanlæg mm. Det forventes, at tiltagene giver en årlig energibesparelse på 30 procent.

 • Ny ledelse på arbejdsmarkedsområdet i Halsnæs Kommune
  06.03.12

  Lisbeth Rindom er ansat som ny arbejdsmarkedschef. Lisbeth Rindom, der er 53 år, kommer fra en stilling som chefkonsulent i KLK, KLs konsulentvirksomhed, og har primært her arbejdet med opgaver inden for ledelse og organisationsudvikling.

TILMELD NYHEDSBREV

Kontaktpersoner