Inkludigi-kursus: Lær at bruge digitale teknologier til at understøtte inklusion i folkeskolen

Unges Uddannelsescenter og Socialt Udviklingscenter SUS inviterer i foråret til inkludigi kursus. Bliv klogere på, hvordan du kan bruge digital teknologi til at understøtte inklusion i folkeskolen.

Digitale teknologier kan gøre elever mere selvhjulpne, give nye muligheder for at deltage både fagligt og socialt og frigive ressourcer hos lærere i undervisningen. Inkludigi-projektet holder 4 kurser for at sprede projektets viden til flere lærere og pædagoger. Kurset giver dig viden og redskaber til, hvordan du kan bruge digitale teknologier til at understøtte inklusion i din klasse. Se mere på www.inkludigi.dk.

Inkludigi-kursus

På inkludigi-kurset får du viden om om hvilke behov digitale teknologier kan imødekomme hos eleverne. Samtidig får du en forståelse for forskellige måder teknologi kan anvendes til at understøtte inklusion, inspiration fra afprøvede digitale løsninger, som bruges nu i folkeskolen og information om den praktiske erfaring med inkludigis designmodel til at lave din egen digitale løsning med Scan How. Under kurset får du mulighed for at få din egen digitale løsning med hjem, som du kan bruge med dine elever og hands-on erfaring med appen Scan How, der fungerer på både Android og iOS.

Tid og sted

Alle kurser er fra 10:00-15:00

28. marts 2019 i Brønderslev

9. april 2019 i Kolding

26. marts 2019 i København

23. april 2019 i Bagsværd

Kurset er gratis. Der er begrænset antal pladser på kurserne.

Socialt Udviklingscenter SUS på DenOffentlige.dk Socialt Udviklingscenter SUS er i verden for at forbedre den. I tæt samspil med borgere og professionelle udvikler vi nye, stærke sociale løsninger. Vores mål er at forbedre livskvaliteten for ...
Aktivitet: Artikler: 79 | Events: 45 | Kompetenceområder: 7

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

 • Overblik
 • Videndeling
 • Nyheder
 • Inspiration
 • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Læs også

 • 05.06.20 Uddannelse
  Coronaforsinkede studerende skal have et halvt års ekstra SU

  DI foreslår nu, at de cirka 30.000 studerende, der står over for at skulle afslutte deres videregående uddannelser i disse kommende uger, kan få forlænget deres SU med et halvt år på grund af coronakrisen.

 • 05.06.20 Uddannelse
  Krifa: Genindfør uddannelsesorlov

  En opkvalificeringsreform, der skal hjælpe ledige i arbejde, er længe ventet, mener Krifas formand Søren Fibiger Olesen, der peger på genindførelsen af uddannelsesorlov som en del af løsningen

 • 04.06.20 Uddannelse
  Sådan skal fremtidens lærere begrænse hatecrimes i Danmark

  I går satte organisationer fokus på hadforbrydelser mod LGBT+ personer ved en stor aktion ved Christiansborg. For at komme hadforbrydelserne til livs skal fremtidens folkeskolelærere klædes på til normkritik, siger Sex & Samfund og Lærerstuderendes Landskreds.

 • 20.05.20 Uddannelse
  Mange elever i 10. klasse oplever et fagligt løft

  Mange elever oplever, at de løfter sig fagligt i 10. klasse. Især de fagligt svageste angiver, at det ekstra skoleår har gjort dem dygtigere og styrket deres faglige selvtillid. Det viser en undersøgelse af elevernes syn på 10. klasse lavet af Danmarks Evalueringsinstitut (EVA). Samtidig føler mange elever, at de udvikler sig socialt og personligt i løbet af det ekstra skoleår, og at de efterfølgende er blevet mere afklarede om valget af ungdomsuddannelse.