Borger- og Arbejdsmarkedschef

Kategori: Velfærd
Jobniveau: Afdelingschef

Chef med hjertet og hjernen på rette sted

Hvis du skal være ny chef for Borger- og Arbejdsmarked i Svendborg Kommune, kommer vi ikke udenom, at du skal bruge hovedet. Det mest omskiftelige kommunale arbejdsfelt, der findes, kræver både blik for det, der sker lige om lidt, og overblik over den vidtforgrenede butik, man har ansvaret for. Vi skal implementere lovgivningen og passe godt på kommunens penge. Vi skal være en netværker i og uden for kommunen, så vi sikrer, at vi fanger udfordringerne i opløbet.

På den anden side skal du have hjertet med i det, du laver. Vi laver ydelser og indsatser – ja – men vi gør det for borgere, der skal modtages professionelt og værdigt. Og vi er en organisation, der skal levere varen – og udvikle os – men vi skal gøre det i en respektfuld dialog, så vi får det bedste ud af hinanden undervejs. Medarbejdere og ledere, der trives, går længere på literen.

Vi håber, at du har denne to-delthed i dig. Og at du kan koble det med ledelseserfaring – og ledelsesnysgerrighed. At du evner at udvikle dine ledere og medarbejdere, så de bliver dygtigere hver dag.

Vi tror, at opgaven kræver, at du har et fagligt fundament at stå på men omfanget af denne faglighed, og hvor den stammer fra, må du gerne udfordre os på.

Vi har ikke noget problem med at være en station på et dygtigt menneskes vej imod noget endnu større, hvis det er det, der er ambitionen. Du skal dog regne med, at det tager mindst fire år at sætte et solidt fodaftryk i organisationen. Men så hjælper vi dig også gerne videre, som vi har gjort det med din forgænger, der har fået en direktørstilling i en anden organisation.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår sker efter ”Aftale om aflønning af chefer”. Stillingen er som udgangspunkt klassificeret med en årsløn på kr. 679.000 ekskl. pension. Herudover er der mulighed for forhandling af individuel kvalifikationsløn.

Yderligere oplysninger
Kan fås hos Jakob Lundgaard, tlf. 4033 2414 og/eller hos direktør John Jensen på tlf. 2488 6205.

Læs mere i den uddybende job- og personprofil og på www.svendborg.dk.

Ansøgning
Ansøgningen sendes via linket, så den er modtaget senest den 10.januar 2019 kl. 8.30.

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen på DenOffentlige.dk

Gå til joboversigt Ansøg

TILMELD NYHEDSBREV

Få også tema-nyhedsbrevene:

Job inden for samme niveau

5 seneste artikler inden for samme kategori