Digitaliseringschef

Kategori: Ledelse

Vores ambitiøse strategi for digital transformation og digitalisering af kerneforretningen skal implementeres i bund. Kan du det?

Sikkerhedsstyrelsen er en moderne og serviceorienteret styrelse, som er godt i gang med at realisere en ambitiøs strategi. Digital transformation er en integreret del af vores strategi – vi tænker i nye forretningsmetoder, digitalt og kundeorienteret, og det er bl.a. det, vi har vundet en digitaliseringspris for.

Det er ambitionen at være en moderne, serviceorienteret og digital myndighed, der skaber høj værdi for kunderne og giver det bedste udgangspunkt for at træffe sikre valg. Som en del af Erhvervsministeriets koncern arbejder styrelsen for, at danske virksomheder får Europas bedste vækstvilkår. Produktiviteten og væksten skal styrkes, og forbrugerne skal kunne agere i et sikkert, globalt marked.

Digitalisering er en afdeling i et nyt ”Center for kunder og digitalisering”, der etableres med ikrafttrædelse af en justeret organisation i august 2018. Digitalisering varetager bl.a.:

- Implementering af styrelsens digitaliseringsprogram
- Det strategiske arbejde med digitalisering af forretningen overfor kunder
- Datakvalitet og -governance til risikobaseret markedsovervågning
- Forsøg med agile arbejdsmetoder samt styring og udvikling af projektgovernance
- Det overordnede ansvar for it-drift

Digitaliseringsdagsordenen er meget højt prioriteret i Sikkerhedsstyrelsen og et helt centralt fokusområde i det strategiske arbejde med udviklingen af styrelsen og kerneforretningen. Således er ca. 50 (af styrelsens i alt 130) medarbejdere fra alle dele af organisationen involveret og bidragende i arbejdet med at realisere digitaliseringsprogrammet og dermed styrelsens høje ambitioner på området.

En vigtig opgave for Digitalisering er at drive digitaliseringsprogrammet for 2018 helt i bund og ud i alle hjørner af organisationen samt at være en central bidragsyder til digitaliseringsprogrammet for 2019.

Digitaliseringschefen refererer til direktør Lone Saaby og er personaleleder for en fagligt kompetent og meget engageret medarbejdergruppe, der pt. består af 9 AC’ere og 4 HK'ere.

Der er tale om en udfordrende og spændende lederstilling med udviklingsmuligheder i en levende organisation, hvor du kan øve indflydelse på et strategisk højt prioriteret område.

Forventningerne til digitaliseringschefen er høje, og det vil i særlig grad blive vægtet, at du har tung erfaring med ledelse i organisationer under digital transformation og de forandringer, den medfører for hele forretningen og de involverede medarbejdere. Derudover er du som person målrettet, resultatorienteret og autentisk. Digitaliseringschefen er en holdspiller og indgår i et konstruktivt og tværgående samarbejde med de øvrige i chefgruppen og direktionen.

Læs mere om Sikkerhedsstyrelsen her. Uddybende oplysninger om stillingen og ansættelsesprocessen vil være tilgængelige på www.mercuriurval.dk i løbet af uge 25.

Finder du jobbet interessant, kan du uploade ansøgning og CV via Mercuri Urval (referencenummer: DK-05286). Ansøgningsfristen udløber den 12. august 2018.

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen på DenOffentlige.dk

Gå til joboversigt Ansøg

TILMELD NYHEDSBREV

Få også tema-nyhedsbrevene:

Job inden for samme niveau

5 seneste artikler inden for samme kategori