Direktør

Kategori: Ledelse
Jobniveau: Topchef

Udvikling + Vækst = Fyn

Erhvervshus Fyn får på mange måder en flyvende start. For det første på grund af en markant opbakning fra de ni kommuner. De ved, at der skal pondus til at løfte de initiativer, der skal videreudvikle erhvervsfremmeindsatsen på hele Fyn.

For det andet fordi det nye erhvervshus bygger på en mangeårig tradition for samarbejde. Det gælder på erhvervsområdet igennem Udvikling Fyn, men det gælder også Beredskab Fyn, Film Fyn, turisme/destinationsarbejdet og meget mere. Linjerne er lagt. Det betyder, at direktøren for det nye erhvervshus kan koncentrere sig om at opbygge, udvikle, samle, organisere og forenkle – under meget konstruktive betingelser.

Kernen i Erhvervshus Fyn er den specialiserede erhvervsservice til alle virksomheder på Fyn samt til projekter, der leveres til virksomheder i Region Syddanmark og i hele Danmark. På Fyn arbejdes der målrettet på forenkling og samspil, hvilket betyder, at Erhvervshus Fyn får en central rolle i koordineringen og udviklingen af de regionale og nationale erhvervsklynger og det kommende destinationsselskab på Fyn. Derudover har Erhvervshus Fyn en central rolle i samarbejde og samspil med de lokale erhvervsserviceenheder, som er afgørende for, at virksomhederne fremadrettet oplever en sammenhængende erhvervsservice.

Selvfølgelig er der udfordringer. Når man laver så markant en omlægning, som der sker her, bryder man op i de eksisterende organisations- og arbejdsformer. Erhvervshus Fyns store konkurrencefordel – at der er stærke, bestående fynske indsatser, der skal være en del af det nye Erhvervshus – udfordrer den governancestruktur, der er etableret under de nye erhvervshuse generelt i Danmark. Det skal løses. Endelig er der naturlig usikkerhed blandt de mange dygtige medarbejdere i såvel Væksthus- som Udvikling Fyn regi, og det skal håndteres.

Det kræver samlet set en dygtig direktør. Du skal være så meget erhvervsmand, at du har holdninger til og viden om, hvad der bedst understøtter virksomheders rammevilkår. Men du skal også være så meget embedsmand, at du kan manøvrere i rummet mellem det nationale og det kommunale i udviklingen af erhvervspolitikken. Endelig forventer vi, at du er en tydelig og ordentlig leder, der kan rumme og udvikle en organisation med meget kompetence men også med meget selvstændighed.

Løn- og ansættelsesvilkår på et konkurrencedygtigt niveau.

Yderligere oplysninger
Kan fås hos Jakob Lundgaard, tlf. 4033 2414.

Læs mere i den uddybende job- og personprofil og nedenstående bilag

Fælles fynsk erhvervsfremmeindsats

Ansøgning
Ansøgningen sendes via linket, så den er modtaget senest den 11. januar 2019 kl. 8.30.

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen på DenOffentlige.dk

Gå til joboversigt Ansøg

TILMELD NYHEDSBREV

Få også tema-nyhedsbrevene:

Job inden for samme niveau

5 seneste artikler inden for samme kategori