Direktør

Kategori: Ledelse
Jobniveau: Topchef

Direktør, der kan sætte ramme om fremtiden i Syd

Omlægningen af erhvervsfremmesystemet er på mange måder en stor mulighed. Det bliver nemlig anledningen til at gentænke hele den måde, vi understøtter virksomhedernes rammevilkår på. Hvor kan vi gøre det bedre? Hvor skal vi være opmærksomme på arbejdsdelingen mellem erhvervshus og kommuner, så 1+1 bliver mere end 2?

Samspillet med staten som aktør bliver endnu vigtigere end før. Hvordan får vi leveret varen og positioneret os, så alle kan se, at det er i den lokale, fleksible indsats, at resultaterne skabes?

Det kræver, at der trækkes på samme hammel. At der udvikles og samtænkes mellem erhvervshusenes og kommunernes egne indsatser. Og at der strategiudvikles på et niveau, hvor det er åbenlyst, at der er langsigtet bund under erhvervshusets rolle.

Der er heldigvis en rigtigt konstruktiv stemning imellem de aktører, der skal sikre, at dette kommer til at ske. Alle har vist vilje til at bakke op om det, der skal blive en erhvervsfremmesucces i Sydjylland.

Det nye erhvervshus får overført en række kompetente medarbejdere fra det nuværende Væksthus Syddanmark, og med det udgangspunkt skal der kapacitetsopbygges og udvikles på medarbejder- men også på projektudviklingssiden.

Vi har brug for en dygtig direktør til at stå i spidsen for erhvervshuset. Du skal være én, der trives med at bygge op og skabe rammerne for strategi og
vision. Du ved noget om erhvervsfremmeområdet, og ideelt set har du prøvet både den private og den offentlige sektor, så du kender til de forskellige mekanismer, der fungerer, når du går ind i produktionshallen såvel som på Slotsholmen. Og så har du den gejst og glæde, der gør, at det er let at følge dig, og du er et menneske med så meget flair for samspil, at netværket mellem kommuner og erhvervshuset bliver tæt og naturligt.

Løn- og ansættelsesvilkår på et konkurrencedygtigt niveau. Ring gerne nærmere til konsulenten for en uddybning.

Yderligere oplysninger
Kan fås hos Jakob Lundgaard, tlf. 4033 2414.

Læs mere i den uddybende job- og personprofil og i bilaget Uddybning af prioriteter til strategi 2019 fra KKR Syddanmark 

Ansøgning
Ansøgningen sendes via linket så den er modtaget senest den 11. januar 2019 kl. 8.30.

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen på DenOffentlige.dk

Gå til joboversigt Ansøg

TILMELD NYHEDSBREV

Få også tema-nyhedsbrevene:

Job inden for samme niveau

5 seneste artikler inden for samme kategori