Direktør til Børne- og familieforvaltningen

Kategori: Ledelse
Jobniveau: Topchef

Mestrer du det professionelle samarbejde, kan du holde styr på butikken og kan du lede på stærke værdier?

Stillingen

I Jammerbugt betyder værdier meget. Derfor er det vigtigt - faktisk vigtigst - at den nye direktør motiveres af og har lyst til at bidrage til Jammerbugt Kommunes visioner og værdier.

Det går godt i Jammerbugt og der er også på børne- og familieområdet igangsat mange spændende udviklingsprojekter, som direktøren får stor indflydelse på og ansvar for at virkeliggøre og skabe resultater på. Rygmarven i udviklingstiltagene i kommunen er ”Liv i by og skole”, som er en stærk vision, der gør de mange lokalsamfund stærkere med skolen som omdrejningspunktet for det lokale fællesskab. I de større bysamfund bygges der nye skoler, sidst i Aabybro og snart i Pandrup. Der arbejdes på børne- og familieområdet med en ambitiøs indsats for at bryde den negative sociale arv. For blot at nævne enkelte af de vigtigste.

Til at lede den fortsatte udvikling på børne- og familieområdet søges en dokumenteret kompetent leder, der allerede har erfaring med området, som er tydelig og kan skabe udvikling og lede en forvaltning og som ”leverer varen”. Den nye direktør har nok prøvet noget lignede før og er vant til at begå sig i en politisk ledet organisation.

Det forventes også, at direktøren kan inspirere og udfordre i alle relationer – op i det politiske system, i direktionen og ind i egen forvaltning. Det er en vigtig opgave at fastholde og videreudvikle de gode samarbejdsrelationer på alle niveauer i organisationen, fordi stærke relationer skaber de bedste betingelser for at skabe den udvikling og de resultater, som en samlet Kommunalbestyrelse ønsker.

Læs mere om kommunen, stillingen og ansættelsesprocessen på http://www.jammerbugt.dk/politik/vision-og-strategiplan/direktionens-strategiplan/ og i job- og kravprofilen her: https://www.mercuriurval.com/da-dk/opportunity/?jobadid=54408&refno=DK-0..., hvor du finder uddybende oplysninger om stillingen og den ønskede profil. Her finder du også kontaktoplysninger, hvis du ønsker at høre nærmere om jobbet.

Finder du jobbet interessant, kan du uploade ansøgning og CV via Mercuri Urval (Referencenummer: DK-05223). Ansøgningsfristen udløber den 6. august 2018, kl. 10.00

Om virksomheden
Jammerbugt myldrer af mennesker og virksomheder, der gør en forskel. Mangfoldigheden blomstrer og skaber dynamik, tryghed og frihed til et rigt og sundt liv. Jammerbugt Kommune baner hellere end gerne vejen for nye aktiviteter i alle dele af kommunen. På forskellig måde. Vi går efter forskellen

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen på DenOffentlige.dk

Gå til joboversigt Ansøg

TILMELD NYHEDSBREV

Få også tema-nyhedsbrevene:

Job inden for samme niveau

5 seneste artikler inden for samme kategori