Forstander

Kategori: Uddannelse
Jobniveau: Daglig leder

Har du mod, erfaring med drift og udvikling af uddannelsestilbud og et hjerte, der banker for målgruppen?

FGU Syd- og Midtfyn søger en forstander til at stå i spidsen for opbygningen af det nyetablerede tilbud i samarbejde med dedikerede medarbejdere og en engageret bestyrelse.

Som følge af reformen på det forberedende område (Aftale om bedre veje til uddannelse og job) har Svendborg, Faaborg-Midtfyn, Langeland og Ærø Kommuner indgået et samarbejde omkring etableringen af den forberedende grunduddannelse – FGU Syd- og Midtfyn. Foran ligger en spændende og omfattende forandringsproces, inden de første elever bydes velkommen den 1. august 2019. Institutionen kommer til at høre hjemme i Svendborg Kommune. Foruden hovedinstitutionens hjemsted oprettes to skoler i hhv. Faaborg og Ringe samt en afdeling på Langeland.

For den nye forstander venter en række spændende ledelsesmæssige udfordringer, herunder fusion af en række eksisterende tilbud og medarbejderkulturer, etablering af nyt fælles pædagogisk didaktisk grundlag og en helt ny profession samt udvikling af vision og strategi for en nyetableret institution under stor politisk bevågenhed og med mange interessenter.

For at lykkes med opgaven besidder du – foruden et brændende hjerte for målgruppen – en række erfaringsmæssige og personlige kompetencer, bl.a.:

- Har du erfaring med udvikling af uddannelse gennem inddragende processer
- Har du ledelseserfaring og erfaring med drift af en uddannelsesinstitution
- Er du visionær, pædagogisk inspirerende og modig

Læs mere om stillingen og ansættelsesprocessen i det uddybende notat og de tilhørende bilag her: https://www.mercuriurval.com/da-dk/opportunity/?jobadid=56199&refno=DK-0...

Ansøgningsfristen er tirsdag den 20. november 2018 kl.10.00.

Referencenummer: DK-05718.

Alle, der på baggrund af stillingsopslaget overvejer deres interesse i stillingen, er meget velkomne til at kontakte Mercuri Urvals konsulenter på opgaven:

Anja Lange på telefon 40 49 20 26 eller mail: anja.lange@mercuriurval.com
Anne Sofie Osmundsen på telefon 30 33 64 73 eller mail: anne.sofie.osmundsen@mercuriurval.com

Alle henvendelser vil blive behandlet fortroligt, og FGU Syd- og Midtfyn vil ikke blive orienteret uden forudgående aftale herom.

Om virksomheden

FGU Syd- og Midtfyn er nu etableret som en statslig selvejende institution. FGU Syd- og Midtfyn samler aktiviteter og medarbejdere fra de to eksisterende produktionsskoler i området (Faaborg-Midtfyns Produktionsskole og Sydfyns ErhvervsForskole) og fra dele af HF & VUC Fyn. Fra sidstnævnte udspaltes aktiviteter, der knytter sig til almen voksenuddannelse (AVU), forberedende voksenuddannelse (FVU) og ordblindeundervisning (OBU). Hertil kommer aktiviteter fra den kombinerede ungdomsuddannelse (KUU) og Erhvervsgrunduddannelsen (EGU), som varetages af Sydfyns ErhvervsForskole og Faaborg-Midtfyn Produktionsskole.

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen på DenOffentlige.dk

Gå til joboversigt Ansøg

TILMELD NYHEDSBREV

Få også tema-nyhedsbrevene:

Job inden for samme niveau

5 seneste artikler inden for samme kategori