Institutionsleder

Kategori: Uddannelse
Jobniveau: Daglig leder

Motiveres du af at samle og forene det bedste af flere verdener til glæde og gavn for unge, som skal kunne realisere drømmen om uddannelse og job?

Efter reformen af det forberedende område (Aftale om bedre veje til uddannelse og job) har Vejle, Billund, Fredericia og Middelfart Kommuner indgået et samarbejde omkring etableringen af den forberedende grunduddannelse og søger nu en institutionsleder, der kan samle og realisere de synergier, der opstår, når forskellige kulturer og pædagogiske praksisser forenes i en ny, samlet profession.

For den nye institutionsleder venter en række spændende ledelsesmæssige udfordringer og et samarbejde med en række medarbejdere og ledere, der brænder for målgruppen og for at gøre en forskel.

Du får en afgørende rolle omkring udviklingen af vision og strategi for institutionen og for etablering af forpligtende samarbejder med en lang række interessenter - under stor politisk bevågenhed og kommunalt engagement.

Der er et stort ledelsesmæssigt råderum for at realisere ambitionerne og et godt fundament for at sikre udvikling af en attraktiv uddannelse på tværs af de fire kommuner.

For at lykkes med opgaven besidder du – foruden et mærkbart engagement i målgruppen – en række erfaringsmæssige og personlige kompetencer, bl.a.:

- Har du erfaring med udvikling af uddannelse gennem inddragende processer
- Har du ledelseserfaring og erfaring med drift af en uddannelsesinstitution
- Er du visionær, åben, inspirerende og en god kommunikator.

Læs mere om stillingen og ansættelsesprocessen i det uddybende notat og tilhørende bilag: https://www.mercuriurval.com/da-dk/opportunity/?jobadid=56458&refno=DK-0...

Du kan uploade ansøgning og CV via Mercuri Urval. Ansøgningsfristen udløber tirsdag den 11. december 2018 kl. 10.00.

Referencenummer: DK-05833.

Alle, der på baggrund af stillingsopslaget overvejer deres interesse i stillingen, er meget velkomne til at kontakte Mercuri Urvals konsulenter på opgaven:

Anja Lange på telefon 40 49 20 26 eller mail: anja.lange@mercuriurval.com
Thomas Gajhede på telefon 20 84 10 30 eller mail: thomas.gajhede@mercuriurval.com

Alle henvendelser vil blive behandlet fortroligt, og FGU-institutionen i Vejle, Billund, Fredericia og Middelfart vil ikke blive orienteret uden forudgående aftale herom.

Om virksomheden
FGU-institutionen i Vejle, Billund, Fredericia og Middelfart oprettes med hovedinstitution i Vejle og med skoler i alle fire kommuner. Institutionen etableres på grundlag af sammenlægning af en række eksisterende tilbud samt ved udspaltning af dele af aktiviteten fra en række lokale uddannelsesinstitutioner. Elevgrundlaget for den nye institution bliver ca. 620 elever.

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen på DenOffentlige.dk

Gå til joboversigt Ansøg

TILMELD NYHEDSBREV

Få også tema-nyhedsbrevene:

Job inden for samme niveau

5 seneste artikler inden for samme kategori