Jurister, der kan og vil gøre en forskel

Kategori: Velfærd
Jobniveau: Daglig leder

Har du lyst til at bruge dine juridiske evner i et arbejde, der betyder meget for mange mennesker? Kan du afgøre sagerne med høj kvalitet – og til tiden? Og kan du formidle dine afgørelser, så de giver mening for både borgere og kommuner og andre førsteinstanser?

Ankestyrelsen vokser i disse år, og vi har brug for dig, uanset om du er nyuddannet eller har erfaring.

I Ankestyrelsen afgør vi borgernes sager, som blandt andet handler om børn og familier, pension, beskæftigelse, arbejdsskader og støtte til ældre, enlige og personer med handicap. Afgørelserne har stor betydning for borgernes liv.

Som fuldmægtig får du selvstændigt ansvar for at lave rigtige, hurtige og forståelige afgørelser til borgerne. Og du kommer til at hjælpe førsteinstanserne til at afgøre sagerne rigtigt.

Du får

·        mulighed for at gøre en forskel for mange mennesker

·        ansvar for dine egne sager, så snart du er klar til det

·        kendskab til mange forskellige lovområder og opgavetyper

·        et stærkt fagligt miljø, hvor vi hjælper hinanden til hele tiden at blive bedre

·        en dygtig leder, der sammen med dig sætter retning og mål for din udvikling

·        gode kolleger, der lægger vægt på at hygge sig sammen - også når vi har travlt.

Du har

·        styr på din forvaltningsret

·        overblik og evnen til at finde kernen i en sag – også når den er på 100 sider

·        stærke juridiske kompetencer

·        ordet i din magt, så du kan skrive klare og præcise afgørelser, som borgere og førsteinstanser forstår

·        fokus på kvalitet og effektivitet

·        samarbejdsevner.

God oplæring og løbende udvikling

Vi tager godt imod dig og har planer for din grundige oplæring. Sammen med et hold af andre nye kolleger bliver du introduceret til rammerne, opgaverne og menneskerne i Ankestyrelsen. På den måde bliver du klædt godt på til dit arbejde.

Sammen med din chef har du løbende udviklingssamtaler og drøftelser om dine opgaver. Og som juridisk fuldmægtig rokerer du efter to år til et nyt sagsområde, så du prøver kræfter med forskellige områder og opgavetyper. Det betyder, at du hele tiden udvikler dig og får bredere kompetencer.

Det praktiske

Ankestyrelsen har adresser i København, Ringsted og Aalborg. Lige nu søger vi et antal jurister til vores kontorer på Nytorv 7 i Aalborg. Ansættelsesområdet er Økonomi- og Indenrigsministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner.

Du bliver ansat som fuldmægtig efter overenskomsten for akademikere i staten. Vi ser gerne, at du kan begynde den 1. april 2019. Hvis du kan begynde den 1. marts, er det også en mulighed. Du er desuden velkommen til at søge nu, selvom du først bliver kandidat og kan begynde til sommer.

Vil du vide mere om Ankestyrelsen og vores sagsområder, kan du besøge vores hjemmeside www.ast.dk. Under Job & Karriere kan du læse mere om arbejdet og opgaverne hos os. Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til ankechef Jannie Bjørn Kristensen på 6189 7194.

Vil du være vores kollega?

Så glæder vi os til at modtage din ansøgning senest den 20. januar 2019. Send desuden cv og eksamensbevis med karakter fra både bachelor- og kandidatuddannelse. Synes du, at andre dokumenter er relevante, sender du også dem til os.

Du skal søge via linket her på siden.

Vi forventer at holde samtaler i uge 5 og 6.

Vi opfatter mangfoldighed i medarbejdergruppen som en styrke. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingerne.

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen på DenOffentlige.dk

Gå til joboversigt Ansøg

TILMELD NYHEDSBREV

Få også tema-nyhedsbrevene:

Job inden for samme niveau

5 seneste artikler inden for samme kategori