Skoleleder

Kategori: Uddannelse
Jobniveau: Afdelingschef

Høje ambitioner for små og store
 
Vores nye distriktsskoleleder skal være ambitiøs. Det gælder ikke mindst på børnenes vegne. Du skal være drevet af et ønske om at ville noget mere med børnene. Alle børn skal blive så dygtige, som de kan, og det er et ansvar, du skal tage på dig. Du skal udvikle din organisation. 140 kompetente medarbejdere og ledere skal opleve, at deres kompetencer bruges og udvikles på tværs af skolen.
 
Du skal være ambitiøs på børnenes vegne i deres videre færd i ungdomsuddannelserne. Det samme gælder fødekæden ind i skolen, hvor oplevelsen skal være, at din skole tager medansvar for at lære børnene rigtig godt at kende, så vi ved, hvordan vi kan tage bedst muligt hånd om dem.
 
Det gælder din kommunikation. Du skal evne at fange ørerne hos børn og voksne. De vil følge dig – ikke kun fordi det er dig, der i sidste ende bestemmer – men fordi du kan begejstre dem.
 
Det gælder også dine menneskelige egenskaber. Du er bygget på et fundament af ordentlighed og respekt. Den respekt rækker så langt, at du siger til og fra, når du har noget vigtigt at sige – vi ved, hvor vi har dig.
 
Det er meget, vi håber på, men vi har også noget stærkt at tilbyde her midt i marsken, i en af de smukkeste købstæder i Danmark. Du får kompetent hjælp til opgaven fra dine medarbejdere og elever med et godt fagligt udgangspunkt. Du får en medlevende bestyrelse, en chef og en forvaltning, der vil dig det rigtig godt, og nogle gode, konkurrencedygtige ansættelsesvilkår. Ikke mindst får du brede rammer at arbejde indenfor,når det kommer til den pædagogiske, didaktiske og organisatoriske udvikling på en skole, der rummer mere end 1/3 af kommunens skolebørn.
 
Stillingen besættes som udgangspunkt på kontraktvilkår på et niveau omkring 625.000 kr. Dertil kommer tillæg for kontrakt (15 %) samt pension.
 
Yderligere oplysninger
Kan fås hos Jakob Lundgaard, tlf. 4033 2414 og/eller hos Skole- og Dagtilbudschef Per Hansen, tlf. 7492 9526.
 
 
og se nærmere på
 
 
 
Ansøgning
Ansøgningen sendes via linket så den er modtaget senest den 8. august 2018 kl. 8.30.

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen på DenOffentlige.dk

Gå til joboversigt Ansøg

TILMELD NYHEDSBREV

Få også tema-nyhedsbrevene:

Job inden for samme niveau

5 seneste artikler inden for samme kategori