Udviklingschef

Kategori: Ledelse

Den nye udviklingschef bliver hovedaktøren i det strategiske arbejde med styrelsens forretningsstrategi og politikudvikling. Motiverer det dig, og har du prøvet det før?

Center for politik, økonomi og intern service er et nyt center i styrelsen, som omfatter 2 afdelinger, Ledelse og Politik samt Økonomi og Intern service. Opgaverne er mangeartede, men alle har stor strategisk betydning for styrelsen. Opgaverne omfatter ministerbetjening, politikudvikling, planprocesarbejde, internationalt arbejde, direktionsbetjening, økonomistyring, nye forretningsområder, finanslovsarbejde og meget mere. Centret leverer desuden et bredt spekter af ledelses- og driftssupport til hele organisationen. Endvidere omfatter centret en tværgående projektfunktion, der tilrettelægger og gennemfører projekter med politisk, strategisk og organisatorisk indhold.

Stillingen repræsenterer en sjælden ledelsesudfordring i en levende og ambitiøs myndighed og tilbyder betydelige muligheder for din faglige og ledelsesmæssige udvikling og for at øve indflydelse på hele organisationens forretningsmæssige og strategiske udvikling. Stillingen omfatter en stor organisatorisk radius og det kræver, at udviklingschefen har et tilsvarende stort fagligt og ledelsesmæssigt repertoire, når rollerne i de forskellige rum skal udfyldes.

Forventningerne til udviklingschefen er høje og det vil i særlig grad blive vægtet, at du har tung erfaring med ledelse i en tilsvarende organisatorisk kontekst. Erfaringsbaggrunden omfatter ideelt set indsigt i statslig strategi, forretnings- og politikudvikling og evt. erfaring fra en erhvervsorganisation. Som person er du resultatorienteret, autentisk og en holdspiller, der kan indgå i et konstruktivt og tværgående samarbejde med de øvrige i chefgruppen og direktionen.

Udviklingschefen refererer til styrelsens direktør og leder med og gennem en teamleder i Økonomi og en vicekontorchef for Ledelse og Politik en organisation med ca. 20 dygtige og engagerede medarbejdere, heraf 15 AC’ere. Du må gerne have erfaring med ledelse af ledere eller have lyst til at prøve denne ledelsesdisciplin.

Sikkerhedsstyrelsens ambition er at være en moderne, serviceorienteret og digital myndighed, der skaber høj værdi for kunderne og giver det bedste udgangspunkt for at træffe sikre valg. Som en del af Erhvervsministeriets koncern arbejder styrelsen for, at danske virksomheder får Europas bedste vækstvilkår. Produktiviteten og væksten skal styrkes, og forbrugerne skal kunne agere i et sikkert, globalt marked.

Læs mere om Sikkerhedsstyrelsen her. Uddybende oplysninger om stillingen og ansættelsesprocessen vil være tilgængelige på www.mercuriurval.dk i løbet af uge 25.

Finder du jobbet interessant, kan du uploade ansøgning og CV via Mercuri Urval (referencenummer: DK-05290). Ansøgningsfristen udløber den 12. august 2018.

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen på DenOffentlige.dk

Gå til joboversigt Ansøg

TILMELD NYHEDSBREV

Få også tema-nyhedsbrevene:

Job inden for samme niveau

5 seneste artikler inden for samme kategori