Foto: Shutterstock

Kedeligt nyt: De sidste feriepenge bliver ikke udbetalt nu

Det lader ikke til, at de resterende to ugers indefrosne feriepenge bliver udbetalt lige foreløbigt.

Siden 1. oktober har det været muligt for danskerne at bestille tre uger af deres i alt fem ugers opsparede feriepenge.

De fleste partier ønskede dog, at det skulle være alle fem uger, der blev udbetalt, og det ønsker de fortsat.

Derfor ville et flertal have en aftale om feriepengene ind i den aftale, der netop blev præsenteret i går med hjælpepakker til virksomhederne. Desværre for flertallet og rigtig mange danskere, så kommer det ikke til at ske.

“Der er selvfølgelig også ting, som Venstre ikke har fået gennemført med den her aftale. Jeg skal ikke lægge skjul på, at vi havde håbet på, at feriepengene kunne blive udbetalt til danskerne,” fortæller Venstres finansordfører Troels Lund Poulsen til Ritzau.
 

Venstre vil fortsat have dem udbetalt

Ervhvervsminister Simon Kollerup mener ikke, at pengene skal til udbetaling nu, da danskerne netop har kunne udbetale tre ugers feriepenge.

“Når det ikke bare lige er at udbetale feriepengene her og nu, er det jo, fordi vi for det første allerede har udbetalt de tre ugers feriepenge i oktober måned,” lyder det fra erhvervsministeren til samme medie.

Hos Venstre vil de dog fortsat have udbetalt feriepengene, og de planlægger derfor at fremsætte et beslutningsforslag, for at få feriepengene udbetalt. Partierne der ønsker at få pengene udbetalt er Venstre, Dansk Folkeparti, De Konservative, Liberal Alliance, SF og Enhedslisten.

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også