Kommune i samarbejde med håndboldklub

Nordsjælland Håndbold samarbejder i den kommende sæson med Gribskov Kommune i bestræbelserne på at vende tilbage til den bedste liga.

Børn og unge i Gribskov får i det kommende år særlig glæde af samarbejdet mellem kommunen og Nordsjælland Håndbold.
Det står klart efter, at Gribskov Kommune og Nordsjælland Håndbold i går indgik en ny samarbejdsaftale, som sikrer håndboldklubben 500.000 kroner i den kommende sæson, og kommunen får til gengæld en række ydelser fra klubben.


Som led i samarbejdet mellem klub og kommune får håndbold-stjernerne en nøglerolle i forbindelse med kommunens indsats for en sundere livsstil blandt især børn og unge. Håndboldspillerne kommer til at medvirke i flere af kommunens sundheds- og forebyggelseskampagner og vil på skoler og Kulturnat være ambassadører for sund livsstil med masser af idræt og motion.
”Det er rigtig vigtigt, at vi får nogle rollemodeller, som kan inspirere vores unge til at leve sundt og dyrke rigelig motion. Derfor har det stor værdi, at vi gennem denne aftale kan knytte Nordsjælland Håndbold tæt til vores aktiviteter for børn og unge,” siger borgmester Kim Valentin (V).
Ud over at få glæde af håndbold-stjernerne som ambassadører, får Gribskovs børn og unge glæde af den nye aftale, fordi kommunens unge under 18 år får gratis adgang til udvalgte hjemmekampe.
Håndboldklubben medvirker desuden i en række lokale arrangementer, fx ”Gang i Gribskov” og Team Helsinges håndboldskole, som netop er blevet afholdt.
Formanden for Nordsjælland Håndbold, Jørgen Simonsen, glæder sig over, at aftalen både kommer håndbolden og borgerne i Gribskov til gode:
”Med den her aftale sælger vi en vare til kommunen, hvor både kommunen får noget ud af det og kommer sportsligt på landkortet og hvor Nordsjælland Håndbold får gavn af aftalen” siger han.
Aftalen gælder den kommende sæson 2014/15 og sikrer ud over de nævnte aktiviteter også kommunen en række mere traditionelle markedsføringstiltag som reklamer, og logo på spilledragterne.

Emneord: Sport, Fritid, Unge, Folkeskole, Sponsorat, Forbilleder, Håndbold
Gribskov Kommune på DenOffentlige.dk Gribskov Kommune
Aktivitet: Artikler: 15 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også