Lærere skal på kursus i meningsfuldt design

25 lærer fra Helsingørs skoler skal på en tre dages workshop designe løsninger på globale udfordringer - og give viden og engagement videre til eleverne.

Det sker i forbindelse med, at designprisen INDEX AWARD 2013 uddeles på Kulturværftet den 29. august.

Workshoppen, der afholdes i et samarbejde mellem Uddannelseshuset i Helsingør Kommune og INDEX: Design to Improve Life Education, skal give lærerne viden, erfaring og færdigheder, så de bliver i stand til at tilrettelægge kreative undervisningsforløb for eleverne med fokus på design. Og det er hverken vaser eller kjoler, der skal designes men derimod produkter, der har potentiale til at forbedre tilværelsen for mennesker over hele verden.

-      Det er et rigtig spændende program, lærerne skal igennem. Det handler om at se nye muligheder og blive inspireret til at tænke i løsninger på globale udfordringer. Konceptet omkring INDEX og Design to Improve Life spiller i det hele taget godt sammen med Helsingør Kommunes innovationsstrategi, siger Anne-Mette Hermansen, uddannelseskonsulent i Helsingør Kommune.

Kurset for lærerne afholdes den 5. til 7. august på Uddannelseshuset, Gurrevej 90, Helsingør. Samtidig indvier Uddannelseshuset et nyt innovationslokale for kommunens medarbejdere – et rum hvor kreativitet og innovation kan blomstre.
 
Læs mere om ’INDEX: Design To Improve Life’ på adressen www.designtoimprovelife.dk

Emneord: Lærere, Folkeskole, Globalisering, Design, Innovation, Helsingør Kommune
Helsingør Kommune på DenOffentlige.dk Helsingør Kommune
Aktivitet: Artikler: 26 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også