Lone Lindsby direktør for program om anskaffelse af nye kampfly

Cand. polit. Lone Lindsby er pr. 15. august 2013 tiltrådt stillingen.

Lone Lindsby er 48 år. Lone Lindsby har tidligere været ansat i DSB, hvor hun har været koncerndirektør med ansvar for en række tværgående koncerntiltag, herunder eksekvering af koncernstrategiprogrammer, tværgående forretningsudvikling og effektiviserings- og forandringsledelsesprogrammer. 

Projekt kampfly 

Det fremgår af Aftale på Forsvarsområdet 2013-2017, at processen vedr. typevalg (kampfly) skal genopstartes. Forsvarsministeriet har i samarbejde med forsvaret etableret en programorganisation, der skal udarbejde oplægget til typevalget. 

Direktøren vil som chef for programorganisationen skulle stå i spidsen for typevalgsprocessen samt den efterfølgende kontraktfase.

Emneord: Forsvar, Forsvarsministeriet, Kampfly, Lone Lindsby
Ministeriet for Forsvar og Nordisk samarbejde på DenOffentlige.dk Ministeriet for Forsvar og Nordisk samarbejde 
Aktivitet: Artikler: 11 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

 • Overblik
 • Videndeling
 • Nyheder
 • Inspiration
 • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE
Kommentarer
 • 23.08.13 Peter E. Nielsen
  IC4-kampfly...

  Nu kommer Lindsby vist nok fra en HR-stilling i DSB, og har sikkert ikke haft noget med IC4 at gøre. Men det er da meget god humor at bringe en fra DSB i spidsen for endnu et stort offentligt materielanskaffelsesprojekt.
  Mvh Peter E. Nielsen

 • 20.08.13 T Hansen
  Er det 1. april ???

  “Hvordan en person (DSB “direktøren”), der ikke har den ringeste forstand på eller erfaring med forsvarsindustrien, nationalt som internationalt, endsige indsigt i luftoperationer og disses betydning i Forsvarets samlede operative opgaveløsning, kan tilføre anskaffelseprocessen værdi, kunne man måske ved samme lejlighed bede den ansættende myndighed (Forsvarsministeriet) om at begrunde med andet end floskler?”

  http://nytkampfly.dk/archives/4708

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også