Lau Svendsen-Tune ny kommunaldirektør i Vordingborg Kommune

Kommunalbestyrelsen i Vordingborg Kommune har besluttet at ansætte den 48-årige Lau Svendsen-Tune som ny kommunaldirektør. Lau Svendsen-Tune kommer fra en stilling som kommunaldirektør i Hvidovre Kommune og tiltræder den 1. april.


En enig kommunalbestyrelse i Vordingborg Kommune besluttede den 27. februar at ansætte Lau Svendsen-Tune som ny kommunaldirektør. Han tiltræder stillingen den 1. april 2013.

Lau Svendsen-Tune kommer fra en stilling som kommunaldirektør i Hvidovre Kommune, som han tiltrådte i 2009. Han er 48 år og er uddannet cand.scient.pol. på Københavns Universitet. I sin nuværende stilling i Hvidovre Kommune har Lau Svendsen-Tune udover de normale kommunaldirektøropgaver også direkte ledelsesansvar for økonomiområdet, HR-området og kommunikation. Han har tidligere blandt andet været Arbejdsmarkeds- og socialdirektør i Høje-Taastrup Kommune og vicedirektør i Sundhedsforvaltningen i Københavns Kommune. 

Borgmester Henrik Holmer glæder sig over, at den ledige stilling som kommunaldirektør i Vordingborg Kommune nu er besat og ser meget frem til at arbejde sammen med Lau Svendsen-Tune. ”Lau Svendsen-Tune har en bred ledelsesmæssig erfaring med i bagagen og en rigtig god indsigt i de kommunale kerneopgaver. Så jeg er sikker på, at vi med Lau Svendsen-Tune har fundet den helt rigtige til at fortsætte den positive udvikling Vordingborg Kommune er inde i” siger Henrik Holmer. 

Lau Svendsen-Tune ser også frem til de nye udfordringer og muligheder som kommunaldirektørstillingen i Vordingborg Kommune byder på. ”Jeg ser rigtig mange muligheder i Vordingborg Kommunes storslåede natur, det aktive kulturliv og livet i byerne på landet. Samtidig ser jeg frem til at kunne fortsætte det store arbejde, som Vordingborg Kommune har igangsat for at løfte det lokale demokrati”. 

Lau Svendsen-Tune afløser tidligere kommunaldirektør Tomas Therkildsen, som den 1. februar skiftede til en tilsvarende stilling i Næstved Kommune.  

Vordingborg Kommune på DenOffentlige.dk Vordingborg Kommune
Aktivitet: Artikler: 9 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

 • Overblik
 • Videndeling
 • Nyheder
 • Inspiration
 • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE
Kommentarer
 • 22.10.17 Søren Colding
  Hvad er årsagen til Lau Svendsen-Tune pludselige ansættelse i Vordingborg kommune

  Det virker betænkeligt at en kommunal direktør i Hvidovere kommune "pludselig" ansættes i en kommune der ligger 120 km fra han bopæl, hvor der er en tranport på ca. 3 timer dagligt. Der må ligge en særlig grund til hans fratrædelse fra Hvidovere kommune. For borgere i Vordingborg kommune er det vigtigt at være bekendt med årsagen til hans skifte fordi vi igennem de sidste 10 år har været udsat for en række uheldige kommunaldirektører, der har gjort sig mere en uheldigt bemærket. Derfor, er Lau Svendsen Tue blevet fritstilles eller fyret med en eller anden form for fratrædelse ordning ???
  Googler man Lau Svendsen Tue dukker der sager op fra Hvidovere kommune som synes mistænkelige og som vi som borgere ikke er bekendt med.

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer