Suzanne Aaholm fratræder

Hospitalsdirektøren for Nordsjællands Hospital, Suzanne Aaholm, fratræder sin stilling. Fratrædelsen sker på initiativ af Suzanne Aaholm og efter gensidig aftale mellem Region Hovedstaden og Djøf.

Regionen bestilte i februar en advokatundersøgelse på baggrund af en artikel i dagbladet Politiken om ansættelsesforløbet for projektdirektør Henrik Schødts på Nordsjællands Hospital.

Advokatundersøgelsen slår nu fast, at Suzanne Aaholm var inhabil og ikke opfyldte sin oplysningspligt om egen inhabilitet under ansættelsesforløbet. Advokaterne rejser ikke kritik af Henrik Schødts.

Bedt om at blive frigjort fra sin stilling
Hospitalsdirektør Suzanne Aaholm siger i den forbindelse:

- Jeg har bedt om at blive frigjort fra min stilling i lyset af den kritik, der har været fremført i offentligheden om min habilitet i forbindelse med ansættelse af en projektdirektør på Nordsjællands Hospital. Jeg har valgt at tage konsekvensen af den rejste kritik. Jeg ønsker ikke, at en fortsat debat om min person skal overskygge det spændende projekt, der er i gang med et nyt supersygehus i Hillerød.

Tager fratrædelse til efterretning
Hjalte Aaberg, regionsdirektør i Region Hovedstaden, udtaler:

- Vi tager Suzanne Aaholms ønske om fratrædelse til efterretning. Vi er glade for den indsats, Suzanne Aaholm har ydet i blandt andet den omfattende fusionsproces på de nordsjællandske hospitaler. Det er desuden vigtigt for mig at understrege, at der ikke på baggrund af advokatundersøgelsen kan rejses kritik af projektdirektør Henrik Schødts, og jeg ser frem til det fortsatte samarbejde med projektdirektøren.

Resumé af advokatredegørelse

Region Hovedstaden på DenOffentlige.dk Region Hovedstaden står for behandling, uddannelse og forskning inden for borgernes sundhedsvæsen, og sammen med andre udvikler vi hovedstadsregionen, hvor Region Hovedstaden har særlige opgaver ...
Aktivitet: Artikler: 174 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE
Kommentarer
  • 11.12.12
    NOGET SVINERI

    Det er da noget forbandet svineri, hun beder selv om at træde fra, så skal hun da ikke have LØN I 2 ÅR?? hvad er det lige for noget venne tjenste og endda så ansætter hun et vigtigt vidne som chef??? sikken dog et fusker system så det batter, i er færdige i fuskere......tro mig....

5 seneste job

TILMELD NYHEDSBREV

Få også tema-nyhedsbrevene: