DJØF: Frederiksberg Kommune har opfundet kritikpunkter

Borgmesteren vil af med Suzanne Aaholm uden at betale, hvad det koster,” siger formanden for de offentlige chefer i DJØF, Per Hansen, om fyringen af kommunaldirektør. I en artikel på Danskekommuner.dk gøres Frederiksberg kommunes borgmester, Jørgen Glenthøj, til talsmand for, at det ikke var samarbejdsproblemer, men pligtforsømmelser i en større sag om omorganisering af forvaltningen, der førte til fyringen af kommunaldirektør Suzanne Aaholm.

”DJØF og Suzanne Aaholm har tidligere af to omgange omhyggeligt gennemgået og tilbagevist samtlige beskyldninger mod Suzanne Aaholm. Der tegner sig desværre et billede af, at borgmesteren simpelthen vil af med Suzanne Aaholm uden at betale, hvad det koster,” siger formanden for de offentlige chefer i DJØF, Per Hansen.

”Vi ser frem til, at sagen kommer for retten, hvor vi vil bevise, at samtlige anklager er konstruerede og beskyldningerne fri fantasi.”

DJØF har lagt sag an mod Frederiksberg Kommune og kræver, at kommunen lever op til forpligtelserne i kommunaldirektørens åremålskontrakt – det vil sige op til tre års løn for afskedigelsen.

”Det er desværre ikke første gang, vi oplever, at en kommune fabrikerer beskyldninger for at spare penge. Men det er helt uanstændigt og umenneskeligt, at Suzanne Aaholm nu skal trækkes igennem mudderet på baggrund af beskyldninger, en borgmester burde holde sig for god til,” siger Per Hansen.

DenOffentlige.dk på DenOffentlige.dk Bliv medlem af DenOffentlige og vær med til at skabe debatten, dele viden og fremme en god udvikling i samfundet....
Aktivitet: Artikler: 1360 | Events: 31 | Kompetenceområder: 5

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV