Ringkøbing-Skjern Kommune

Ringkøbing-Skjern Kommune

Ved Fjorden 6, 6950 Ringkøbing

Telefon: 9974 2424 Website: www.rksk.dk E-mail:

Ringkøbing-Skjern Kommune

Artikler

 • Små skridt skaber ny velfærd
  30.01.15 Velfærd

  Kommunen går med i forskningsprojekt om ledelse af velfærd i bevægelse, hvor forskerne og medarbejderne i fællesskab undersøger, hvordan medarbejderne sammen med borgerne kan ændre rutiner og frigive energi til at skabe mere velfærd.

 • Hvordan ser Ringkøbing-Skjern ud i 2050?
  03.11.14 Bæredygtighed

  Ny rapport giver en række bud på, hvordan Ringkøbing-Skjern kan se ud i 2050 inden for fire forskellige scenarier. I et af scenarierne bliver tang omdannet til biogas, ligesom 'søfarme' bliver det store hit. Desuden produceres der 60 % mere vedvarende energi, end kommunens borgere og virksomheder selv kan forbruge.

 • Sundhed for mænd på den sjove måde
  04.06.13 Velfærd

  Mænd, der afleverer affald på Genbrugspladserne i Skjern og Hvide Sande, bliver de to næste lørdage udfordret på, hvor sunde de er, og hvor meget de ved, om hvordan alkohol og tobak påvirker kroppen.

 • Energirenoveringer slår kommunens forventninger
  28.09.12

  Da Ringkøbing-Skjern Kommune i 2011 indgik et samarbejde med Scanenergi A/S om energirenovering af enfamiliehuse i Ringkøbing-Skjern Kommune, var ambitionerne høje. Eller det var, hvad man troede på det tidspunkt.

 • Stadil-Vedersø præsenterer Fremtidens landsby
  03.09.12

  Det er gået stærkt i Stadil-Vedersø de seneste tre år. De to sogne er ikke længere, som de var dengang. I dag er de prototypen på fremtidens landsby.

 • Nye idéer – nye veje i Ringkøbing-Skjern
  08.02.12

  Ringkøbing-Skjern Kommune ønsker at inddrage alle medarbejdere, når der skal findes nye veje til service til borgerne. Målet er at få mere for pengene. Medarbejdernes idéer er således det grundlag, som kommunens nye innovationsstrategi bygger på. Og det handler om at gøre arbejdet smartere inden for alle områder af kommunens service.

 • Skoler sparer varme i stor stil
  02.02.12

  21 skoler i Ringkøbing-Skjern Kommune har sparet 989.000 kWh på varme i 2011 – det svarer til en besparelse på en halv million kroner. - Det er imponerende, og her taler vi om en besparelse, som er opnået udelukkende ved at investere, foretage ændringer i det udstyr, vi allerede har og generelt gøre tingene smartere, siger Flemming Nielsen, fagchef for Dagtilbud og Undervisning.

Navne

Cases

 • Flere unge vestjyder vælger erhvervsuddannelser
  09.04.18 Uddannelse

  Efter at have været faldende i flere år er søgningen fra 9. og 10. klasse til erhvervsuddannelserne steget i år - på landsplan, og endnu mere i Ringkøbing-Skjern Kommune, hvor tæt på hver fjerde ung nu går erhvervsvejen.

 • To ansatte afslørede socialt snyderi for 6.5 million
  10.05.17 Velfærd

  - Ofte handler det om, at borgere har modtaget offentlige ydelser samtidig med, at de har haft en arbejdsindtægt. Alt efter sagens karakter vurderer vi løbende, om der skal ske politianmeldelser, siger Ringkøbing-Skjern Kommunes fagchef på området, Kim Ulv Christensen.

 • Verdens højeste sociale kapital målt i Ringkøbing-Skjern
  22.08.16 Velfærd

  Et ord er et ord – især i Ringkøbing-Skjern Kommune - det er der nu videnskabeligt belæg for at påstå.

 • Smugkig til næste års kulturhovedstad med gentænkning af sommerhuset
  13.05.16 Velfærd

  Nu bliver der så småt taget hul på kulturhovedstad Aarhus 2017, som Ringkøbing-Skjern Kommune er en del af. Det sker med en mindre særudstilling, Gentænk sommerhuset, som et hold studerende fra Aarhus Arkitektskole står bag

 • Danmarks største energipark: Sådan blev 14 øre til 22 mio på rekordtid
  12.05.16 Infrastruktur

  Historien om et anlægsprojektet, der var i kapløb med tiden, for tilskuddet til solceller ville falde med 14 øre pr. kilowatt time til nytår. Med en årlig produktion på 16,2 mio. kilowatt timer bliver 14 øre til 22,6 mio. kr. over de 10 år, som støtten løber.

 • Eliteklubber skal tiltrække nye borgere
  13.01.16 Infrastruktur

  Når kommunens eliteklubber spiller kampe i de danske studiebyer, bliver fraflyttere inviteret til et særligt VIP arrangement.

 • Politikere til aftenkaffe og dialog hos borgerne
  06.11.15 Politik

  I denne og næste uge byder 26 af kommunens borgere en byrådspolitiker velkommen indenfor til en kop kaffe og en samtale om, hvordan kommunen og borgeren kan blive bedre til at gå i dialog med.

 • Tandlæger hjælper socialt udsatte
  30.09.15 Velfærd

  Fem ud af kommunens otte private tandlægeklinikker plus den kommunale tandpleje er gået ind i det frivillige arbejde med at tilbyde socialt udsatte gratis tandlægebehandling

 • Vi taler ordentligt – vil du være med?
  09.03.15 Ledelse

  Når borgere og kommunens ansatte mødes, foregår det oftest stille og roligt, med et klart formål for øje og frem for alt i en god tone. Men det sker også, at tonen bliver presset, og det vil kommunen lave om på. Derfor kører kampagnen Vi taler ordentligt, vil du være med? i denne uge.

 • Innovationsmesse i højt gear
  20.11.14 Ledelse

  Aktivitetsniveauet blandt gæster og standholdere var højt i går i Tarm Idrætscenter, da Ringkøbing-Skjern Kommune afholdt innovationsmesse for kommunens medarbejdere.

 • Innovationsmesse klæder kommunen på til fremtiden
  14.11.14 Ledelse

  Onsdag d. 19 november holder Ringkøbing-Skjern Kommune innovationsmesse, hvor kommunens ansatte, byrådet og indbudte gæster fra andre kommuner kan samle inspiration blandt et halvt hundrede stande og tankevækkende foredrag med Hjerne-Madsen, VIA Center for Undervisningsmidler og manden bag bevægelsen Fucking Flink, Lars AP.

 • Vilde ideer om sponsorpenge
  19.08.14 Velfærd

  Kommunens sponsorpenge til sportsklubberne bliver nu sat i spil på en helt ny måde efter et møde med fem topklubber i går. 1.8 millioner kroner er i spil.

 • Robotten ruller på rådhuset
  09.08.14 Infrastruktur

  Når den sidste medarbejder har slukket for computeren og er gået hjem til fyraften, begynder en ny puslen på rådhusets gange.

 • Derfor er denne kommune blandt landets hurtigste til byggesager
  14.07.14

  28 dage tager det i gennemsnit at få sin byggesag behandlet i jysk kommune. Det er mere end dobbelt så hurtigt som landsgennemsnittet på 66 dage. Samlet set er kommunen i top ti over de hurtigste kommuner. Læs her hvorfor.

 • Mestre i genbrug
  17.12.13 Bæredygtighed

  Borgerne i Ringkøbing-Skjern Kommune hører til verdens-eliten i genbrug. De er så gode til at sortere affald, at en rekord-stor del bliver genbrugt. I modsat fald ville affaldet ende i ovnen på et kraftvarmeværk.

 • Vej og Park gør ledige klar til job
  20.08.13 Velfærd

  Vej og Park i Ringkøbing-Skjern Kommune beskæftiger otte praktikanter fra Jobcentret. Ud over at blive oplært i de almindelige opgaver skal flere af dem f.eks. også lære at møde til tiden.

 • Robotstøvsugere i Videbæk
  31.05.13 Ledelse

  Hjemmehjælpere er pr. definition nogle, som i en fart kan få en masse fra hånden. De er samtidig gode til omsorg og nærvær. De senere år er hjemmehjælperen dog blevet presset. Et stigende antal ældre, en finanskrise og en deraf afledt effektivisering af hele den offentlige sektor betyder, at hjemmehjælperne skal løbe hurtigere og hurtigere. Nu indfører Ringkøbing-Skjern Kommune et krav om robotstøvsugere som en del af løsningen.

 • Færre sygedage i ældreplejen
  12.02.13

  En målrettet indsats for at nedbringe sygefraværet blandt medarbejdere i ældreplejen i Ringkøbing-Skjern Kommune bærer nu frugt. Antallet af sygedage er siden begyndelsen af 2010 faldet fra 7,9 procent til 5,5 procent ved udgangen af 2012.

 • Sosu-samarbejde med Esbjerg
  17.12.12

  Ringkøbing-Skjern Kommune indgik i foråret et samarbejde med Social- og Sundhedsskolen i Esbjerg, hvor målet var at tiltrække dygtige sosu-elever til kommunen.

 • Byggesager behandles lynhurtigt
  21.09.12

  På bare et år er de gennemsnitlige sagsbehandlingstider for byggesager i Ringkøbing-Skjern Kommune faldet markant. Hvor den gennemsnitlige sagsbehandlingstid i perioden fra marts 2010 til marts 2011 var på 37 dage, så er den nu på kun 29 dage. Dermed har kommunen en sagsbehandlingstid, der hører til blandt de 10 korteste i landet.

 • Arkiverede byggesager ligger nu på hjemmesiden
  20.06.12

  Både gamle og nye byggesager i Ringkøbing-Skjern er nu tilgængelige for offentligheden på kommunens hjemmeside. I alt er 431 hyldemeter byggesager, konkret 118.700 sager, fra de fem gamle kommuner og den nye storkommune blevet scannet ind, og det er en stor lettelse i arbejdet for sagsbehandlerne, der skal finde oplysninger.

Pressemeddelelser

 • Stor vestjysk offensiv for bedre infrastruktur
  16.06.16 Infrastruktur

  Erhvervslivet, organisationer og vestjyske politikere fra både byråd og Folketinget styrker nu indsatsen for at forbedre infrastrukturen i landsdelen. Det handler om at forbinde Herning via Ringkøbing til Hvide Sande med den længe ønskede 2+1-vej.

 • Byrådet rejser til Bruxelles
  31.05.16 Politik

  Hele byrådet i Ringkøbing-Skjern tager tre dage til Bruxelles. Start 03.30 onsdag morgen og retur ved midnat fredag aften.

 • Ringkøbing-Skjern bliver fiberbredbåndskommune
  24.11.15 Infrastruktur

  Inden for fem år får alle virksomheder, sommerhuse og borgere i Ringkøbing-Skjern Kommune mulighed for fiberbredbånd.

 • Et nyt væksttog kører fra Tønder til Skagen - Partnerskab for Vestkystturisme er nu kørt i stilling!
  02.09.15 Infrastruktur

  Den 1. september 2015 var stiftelsesdagen for Partnerskab for Vestkystturisme. Her deltog turisterhvervet og repræsentanter for kommunerne, regionerne og Dansk Kyst og Naturturisme i partnerskabets stiftelse på Nørre Vosborg Herregård

 • DR-kor og kultur helt ind i skolen: Kultur på skoleskemaet
  12.08.15 Velfærd

  De kommende uger springer omfattende samarbejde mellem DR og Ringkøbing-Skjern Kommune ud i fuldt flor. I september skal 6000 elever til København.

 • Frivillige er på dagsordenen i Ringkøbing-Skjern
  24.06.15 Velfærd

  To store satsninger skal give helt nye vilkår og muligheder for frivillige i Ringkøbing-Skjern Kommune

 • Klippekort til hyggesnak og museumsbesøg
  04.06.15 Velfærd

  Et nyt, særligt klippekort giver 13 timers valgfri hjemmehjælp i 2015 til en række af kommunens svageste ældre

 • Politikere med åbne ører inviterer til borgermøder
  11.05.15 Politik

  Politikerne fra byrådet i Ringkøbing–Skjern Kommune har to ører og tre lokale ambassadører med, når de tre dage i juni er værter ved en lang række borgermøder om kommunens vision – Naturens Rige.

 • God blanding af tilbud får ledige i job eller uddannelse
  21.04.15 Velfærd

  Ringkøbing-Skjern Kommune er en af de kommuner i landet, hvor flest ledige hurtigst løftes videre i enten job eller uddannelse, og årsagen er blandt andet at finde i en god blanding af tilbud til de ledige.

 • Ringkøbing-Skjern vil være fyrtårn for idræt og bevægelse i den nye folkeskole
  15.04.15 Velfærd

  Spring, hop, løb og lær. Ringkøbing-Skjern Kommune deltager som en af i alt fem danske kommuner i et nyt projekt, Krop og kompetencer. Projektet skal løfte kompetencerne i idræt og bevægelse på skolerne, så de bedre lever op til folkeskolereformens krav om mere og bedre idræt og bevægelse.

 • Praktik puffer skoletrætte unge videre
  06.01.15 Velfærd

  Unge uden udsigt til at kunne tage en almindelig uddannelse får en hestesko ind i arbejds- og studielivet gennem et 2-årigt egu-forløb med stor vægt på praktik. En bevilling på 300.000 kroner skal bruges på tilskud til elevernes praktikløn.

 • Tommelfingeren op til inklusionsindsats
  05.12.14 Politik

  Inklusion er en del af dagligdagen i kommunens børnehaver, hvor alle børn skal kunne være med i fællesskabet og trives med det. Og tilfredsheden med indsatsen er høj blandt forældrene, viser en ny lokal måling.

 • Ringkøbing-Skjern Kommune klar med samlet regnskab for Gore og Blix
  02.12.14 Bæredygtighed

  Underskuddet blev 1.4 mio. Resultatet blev omtale for 1.8 mio. i primært lokale medier, men også landsdækkende. Ringkøbing-Skjern Kommune evaluerer besøget af forhenværende vicepræsident for USA, Al Gore, og tidligere leder af FN’s Våbeninspektører, Hans Blix

 • Skilsmisseforebyggelse breder sig som ringe i vandet
  05.11.14 Velfærd

  I fire år har Ringkøbing-Skjern Kommune tilbudt gratis parterapi og par-kurser i form af PREP-kurser til forældre med børn i alderen 0-18 år. Erfaringerne har været så gode, at andre kommuner tager idéen op.

 • Digital postkasse på skoleskemaet
  28.10.14 Politik

  Ungdomsskolen i Ringkøbing-Skjern og kommunens Borgerservice rykker i denne uge ud på ungdomsuddannelserne for at tilbyde de unge hjælp til at oprette en Digital Postkasse og vejlede dem i, hvordan den bruges. Fra på lørdag skal alle over 15 år have en Digital Postkasse.

 • Gore og Blix bakker op om Energi2020
  10.10.14 Bæredygtighed

  Ringkøbing-Skjern Kommune har en vision om at være 100 procent selvforsynende med vedvarene energi i år 2020, og her skal arrangementet med Al Gore og Hans Blix skabe opmærksomhed om de nødvendige indsatser

 • Akademikere fra øst jagter job i vest
  29.09.14 Politik

  Halvdelen af alle ledige akademikere bor i landets to største byer. Samtidig tørster Ringkøbing-Skjerns arbejdsgivere efter højtuddannet arbejdskraft. Nu arrangerer Ringkøbing Fjord Erhvervsråd i samarbejde med jobcenteret en datingdag, hvor parterne hver især kan skrue charmen på.

 • International konference om succesprojekt
  23.09.14 Velfærd

  Normalt tager de på konference i byer som Berlin og Bruxelles, men på torsdag ankommer 80 konferencedeltagere, heraf 30 topfolk fra EU-apparatet, til Ringkøbing-Skjern for at tage ved lære af best practice-erfaringer om iværksætteri og jobskabelse for EU-midler.

 • Spot på frivilligheden
  22.09.14 Velfærd

  En kommuneguide, der kommer frivillige idémagere i møde, politikere i praktik og en daglig historie om frivillighed. Det er tid til at hylde frivilligheden.

 • Kommunen går foran i kampen mod trafikulykker
  15.09.14 Politik

  Samtidig med en landsdækkende kampagne mod uopmærksomhed i trafikken, vil Ringkøbing-Skjern Kommune gå foran og gennemføre en kampagne overfor de ansatte, så de bliver gode rollemodeller i trafikken.

 • Skoleelever stoler blindt på Google
  12.09.14 Politik

  Google har for længst givet opslagsværker og lærebøger baghjul, når dagens skoleelever skal finde oplysninger. Og eftersom eleverne er vokset op med iPads og computerspil på lige fod med andet legetøj, må de da være rigtig gode til at finde rundt i de mange oplysninger på nettet, ikke?

 • Ringkøbing-Skjern: Fremgang i DI’s erhvervsundersøgelse
  03.09.14 Infrastruktur

  Fremgang i ni ud af 11 kategorier. Ringkøbing-Skjern er gået frem til en samlet 34. plads i Dansk Industris undersøgelse af Lokalt Erhvervsklima 2014.

 • Tuborgfondet donerer millioner til Aarhus 2017
  20.08.14 Infrastruktur

  Godt nyt til frivilligområdet. Aarhus 2017 vil gentænke det klassiske frivillighedsbegreb frem til værtskabet som Europæisk kulturby i 2017. Tuborgfondet støtter op med 2.700.000 kroner. Ringkøbing-Skjern holder et vågent øje.

 • Ringkøbing-Skjern kommune vinder integrationsprisen 2013
  08.10.13 Velfærd

  Ringkøbing-Skjern Kommune vinder integrationsprisen ”Årets Kommune”. Kommunen blev kåret ved et stort arrangement mandag eftermiddag, hvor social-, børne- og integrationsminister Annette Vilhelmsen var vært.

 • Vestjysk integrationsprojekt udbredes til hele landet
  09.09.13 Velfærd

  En ny guide til skolernes ForældreIntra begyndte som et integrationsprojekt i Ringkøbing-Skjern Kommune, men er nu uddelt til alle skoler i landet. Guiden er et skoleeksempel på, hvordan et kompliceret emne kan gøres letforståeligt.

 • Fleksibilitet skal sikre sagsbehandling til tiden
  05.09.13 Bæredygtighed

  Ringkøbing-Skjern Kommune har efter forårets kritik af lange sagsbehandlingstider i nogle landbrugssager undersøgt, om det kan gå hurtigere.

 • Nu går 100 procent energilandsby i gang
  03.09.13 Bæredygtighed

  Den Lokale Aktionsgruppe, LAG Ringkøbing-Skjern og Scanenergi Elsalg har mandag 2. september indgået en samarbejdsaftale om projektet 100 procent energilandsby.

 • Ringkøbing-Skjern med i kommunalt indkøbsfælleskab
  21.08.13 Velfærd

  Ringkøbing-Skjern Kommune indgår fremover i et indkøbsfællesskab med Vejen, Billund og Varde kommuner. Det har Økonomi- og Erhvervsudvalget besluttet.

 • Søms i Lem nomineret til pris for socialt ansvar
  15.08.13 Ledelse

  Lem-virksomheden Søms A/S er blandt 50 danske virksomheder, der er nomineret til prisen CSR People Prize 2013, den som tidligere hed Netværksprisen. Det er erhvervslivets hæderspris til virksomheder, der gør en særlig social indsats.

 • Bredbåndskonference skal give hul igennem til flere
  13.08.13 Infrastruktur

  Yderområderne skal med, hvis regeringen skal indfri sit løfte om digital infrastruktur i verdensklasse. Det mener Region Midtjylland og Ringkøbing-Skjern Kommune, som er klar til at gå nye veje for at få den nødvendige bredbåndsdækning. En konference den 28. august skal lægge op til dialog med den nyudnævnte minister på området.

 • 3,75 mia. kroner til grøn energi i virksomheder
  09.08.13 Bæredygtighed

  Energitunge virksomheder kan nu søge om hjælp til at blive grønne. Energistyrelsen har offentliggjort en ny tilskudsordning kaldet ”VE til proces”, hvor VE står for Vedvarende Energi.

 • Skole for pårørende til demente
  08.08.13 Velfærd

  Ringkøbing-Skjern Kommune tilbyder igen i år en skole for pårørende til demente. Det sker for at styrke de pårørende som omsorgsgivere.

 • Ekstern rådgivning i Jobbutikken i Skjern
  08.08.13 Velfærd

  Jobcenter Ringkøbing-Skjern vil med et nyt initiativ hjælpe endnu flere borgere på vej mod uddannelse og job. Fra slutningen af august gæster eksterne rådgivere jobcentret. De vil blandt andet rådgive om iværksætteri, vikarjob og uddannelse.

 • Nyt innovativt samarbejde om bedre mad til ældre
  03.06.13 Velfærd

  De ældre i Ringkøbing-Skjern Kommune skal også fremover tilbydes mad, der er både sund og velsmagende.

 • Feriehuskommuner: BoligJobordningen skal omfatte feriehuse
  02.04.13

  Ringkøbing-Skjern, Varde og Fanø kommuner har i fællesskab sendt et brev til skatteminister Holger K. Nielsen, og opfordringen til ministeren er klar. I brevet står der blandt andet:

 • Hjemmesygeplejen flytter på klinik
  19.02.13

  I fremtiden skal langt flere borgere vænne sig til at få hjemmesygepleje på en af de fem kommunale sygeplejeklinikker i Ringkøbing-Skjern Kommune i stedet for i eget hjem.

 • Lægehuset i Skjern indvies
  15.01.13

  Debatten om manglen på praktiserende læger i Danmarks yderområder er igen blusset op hen over nytåret. I Skjern mener områdets læger, at de i samarbejde med kommunen og regionen har skabt en god basis for en løsning på lægemangelen.

 • Energi2020 forud for planen
  10.01.13

  Ringkøbing-Skjern Kommunes arbejde for at nå den ambitiøse målsætning om at blive 100 procent selvforsynende med vedvarende energi i 2020, går efter planen. Et netop offentliggjort energiregnskab for 2011 viser, at kommunen i det samlede regnskab er nået op på at dække 37,5 procent af det samlede energiforbrug med vedvarende energi.

 • PhD-projekter skal optimere kommunens fjernvarmeværker og Energi2020-planlægning
  15.06.12

  Ringkøbing-Skjern Kommune vil være med helt fremme, når 4. generations fjernvarme-teknologien skal rulles ud. Derfor er kommunen blevet en del af det nye forskningscenter 4DH under Aalborg Universitet. Konkret knyttes der to PhD-projekter direkte op på kommunen.

 • Overforbrug af alkohol koster kommunen over 30 millioner kroner
  25.05.12

  Borgerne i Ringkøbing-Skjern Kommune har som borgerne i resten af landet et stort forbrug af alkohol. Og for nogle borgere ender det i et egentligt misbrug.

 • Kommune: DF skyld i nationalparks død
  16.05.12

  DF’s folketingsmedlem Dennis Flydtkjær har i denne uge i utvetydige vendinger placeret skylden for Nationalpark Skjern Å’s død på Ringkøbing-Skjern Kommune. Det har fået kommunens viceborgmester til at tage bladet fra munden.

 • Skrald er en ressource
  09.05.12

  300 affaldsfolk fra hele Danmark er i disse dage samlet til årsmøde i branche-organisationen RenoSam, som tæller kommuner og kommunalt ejede selskaber.

 • [email protected] – på vej til kun én indgang til kommunen
  01.05.12

  Fra i dag står godt 20 medarbejdere i Ringkøbing-Skjern Kommune klar til at svare på en række spørgsmål inden for borgerservice-området – så borgerne slipper for at blive omstillet til forskellige medarbejdere.

 • Solcelleanlæg hitter i Ringkøbing-Skjern
  11.04.12

  Borgerne i Ringkøbing-Skjern Kommune har forelsket sig i idéen om solceller på deres hustage. Kommunen modtager pt. så mange henvendelser om solceller, at der nu er oprettet en selvstændig side om temaet på kommunens hjemmeside.

 • Antallet af unge forsikrede ledige dykker
  08.03.12

  I december måned sidste år var der 210 unge forsikrede ledige i Ringkøbing-Skjern Kommune. Det er et fald på 18,9 procent i forhold til 2010, og det er en glædelig udvikling.

 • PSP-samarbejde samler op på udsatte borgere
  07.03.12

  Et tæt samarbejde mellem politiet, Kriminalforsorgen, Regionspsykiatrien og Ringkøbing-Skjern Kommune har vist sig særdeles effektiv. Samarbejdet går under navnet PSP. En forkortelse der står for Politi, Socialforvaltning og Psykiatri.

 • 38 kommuner: Sommerhusområder skal med i mobilauktion
  28.02.12

  Erhvervs- og Vækstministeriet sender til maj et nyt mobilt bredbånd i auktion. Det handler om det såkaldte 800 MHz-bredbånd. Dermed kan en række områder i Danmark se frem til at få bedre mobilt bredbånd – bare ikke landets sommerhusområder.

TILMELD NYHEDSBREV

Kontaktpersoner