Opret event

Konkurrencestaten og dens kritikere - deltag i debatten

  • Hvad: Gå-hjem-møde
  • Hvor: Vartov, Farvergade 27, 1463 København
  • Startdato: 15.01.18 16:30
Tilmeld
Vær med, når professor og ophavsmand til bogen om Konkurrencestaten Ove K. Pedersen i samtale med politikere, repræsentanter fra dominerende interesseorganisationer og forskere samler op på debatten om konkurrencestaten og bringer den videre!
 
Mød blandt andre MF for Socialdemokratiet Nick Hækkerup, uddannelses- og forskningsminister Søren Pind, Venstre, tidl. lærer, økonomiminister samt kirke- og kulturminister Marianne Jelved, Radikale Venstre, formand for FTF Bente Sorgenfrey og professor mso Jeppe Nevers.
 
Idéen om konkurrencestaten har præget den offentlige debat i flere år. Diskussionerne om folkeskolen, de videregående uddannelser, arbejdsmarkedsreformer, organisering og ledelse af den offentlige sektor, det private arbejdsmarked og privatisering af det offentlige arbejdsmarked m.v. har alle været præget af spørgsmålet om, hvilken type velfærdsstat, vi ønsker os, og hvordan vi kan ruste Danmark til udfordringer globalt og europæisk, nationalt og internationalt.
 
Arrangementerne tager udgangspunkt i bogen Konkurrencestaten og dens kritikere, redigeret af Søren Kaj Andersen, der vil moderere debatten.
Søren Kaj Andersen, ph.d., er lektor ved Sociologisk Institut, Københavns Universitet og leder af Forskningscenter for Arbejdsmarkeds- og Organisationsstudier, FAOS
 
Mandag d. 15. januar kl. 16.30-18.00 (Organisationsfolk: formand for FTF Bente Sorgenfrey og cand.pæd., tidl. lærer, økonomiminister samt kirke- og kulturminister Marianne Jelved, Radikale Venstre)
 
Sted: Vartov, Farvergade 27, 1463 København K
Entré: 75,- pr. arrangement. Billet købes via billetto
 
Arrangør: Djøf Forlag i samarbejde med Grundtvigsk Forum